🔐 Log ind

Reserver dit brugernavn - og få besked, hvis der sker noget

Vi har ikke i øjeblikket planer med Arto, men du har mulighed for at registrere dig og reservere et brugernavn, hvis der engang åbner noget nyt. Brugernavne fra tidligere er ikke reserveret.

Samtidig giver vi selvfølgelig besked på den oplyste e-mail, hvis der sker noget i relation til Arto. Din e-mail videregives ikke til andre formål.

Brugernavn:
Kodeord:
E-mail:

Det gamle Arto er lukket

Arto var det første store sociale medie i Danmark - serverne blev tændt i 1998, længe før begrebet 'sociale medier' eksisterede.

Men internettet er et hastigt skiftende medie hvor nye tjenester løbende kommer til og erstatter gamle. Og tiden kom for Arto til at takke af i sin daværende form.

Vi er stolte over vores store bidrag til dansk internethistorie, men samtidig er vi enormt taknemmelige for alle de der i virkeligheden har skabt Arto - nemlig dig og alle andre ude bag skærmene. Det er jer der har skabt alt indholdet; startet alle venskaberne, sendt alle beskederne, tilføjet alle billederne - og alt, alt det andet man kunne på Arto.

Så af hjertet tak for DIT bidrag til historien! Smiley

Morten Borg, stifter, på vegne af hele teamet

Savner du Arto? Det forstår vi godt!

Wayback Machine logo

Arto var i en årrække den mest besøgte hjemmeside i Danmark. Der var langt mere trafik end på DR, TV2, Ekstra Bladet, DBA etc. etc. - tilsammen!

Stort set alle unge havde en profil på Arto og der blev sendt milliarder af beskeder og tilføjet millioner af billeder. På en typisk aften var der mange tusinde sidevisninger - hvert sekund.

Gennem tiden havde Arto forskellige designs, men to var definerende for den tid, hvor Arto var på sit højeste.

Vores seneste design - internt kaldet R3 - kan du se her på Wayback Machine.

Designet forinden - R2 - kan du også finde på Wayback Machine, og desuden er der billeder herunder.

Du har også mulighed for at downloade hele Arto i WARC formatet - det er en statisk udgave af alle offentligt tilgængelige sider, herunder også alle profiler. Det fylder ca. 4 TB og er et lidt svært format at håndtere, så dette er mest af hensyn til arkivtjenester, biblioteker og forskere.

Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Skærmbillede
Website by Morten Borg