LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud, Her står vi klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projekt beskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligger indenfor 15% af hinanden, lykkedes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog og derved kunne endelig aftale i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakt og besøge dig.

Læs om de forskellige projekt typer!

Er dit projekt indendørs?

Med over 400 forskellige samarbejdspartnere hjælper vi dig med at finde det perfekte match til dit indendørs byggeprojekt.

Er dit projekt udendørs?

Udendørs byggeprojekter kan være mange ting. Vi hjælper dig i mål med dit projekt – se hvilke typer projekter vi har hjulpet med

Er det et Myndighedsprojekt?

Arkitekt design og 3D tegning af hus, tilbygning og ombygning og meget mere. se mere her om myndigheds bygge projekter

Mand der kigger på sin telefon

Hvorfor mødes vi online ?

Adgang til omfattende netværk af håndværker virksomheder.

Når du acceptere et prisestimat ved Gratisbyggetilbud, spare du 13,7kg CO2 – Du kan gøre en forskel og skabe en mere bæredygtig byggesektor.

✅ Estimerede priser på dit projekt før du skal have håndværker besøg og altid 100% sammenlignelige tilbud på dit projekt

Hvorfor skal man have forskellige håndværkere på besøg for at få et estimeret afsæt til sit projekt? Et online møde har en hel række fordele for dig, uanset hvor du befinder dig i Danmark:

Intro

Først skal vi se hinanden an og have evt. spørgsmål på plads, så der er fuld gennemsigtighed.

Projektet

Vi skal se på det projekt du står overfor, som det ser ud før opstart og naturligvis gennemgå dine ønsker til forandringen

Økonomi

Sidst skal vi se på budget forventningerne til projektet, så vi er på samme side til den efterfølgende tilbuds gennemgang.

Der er mange fordele, flere end vi har nævnt her over, vi kan sikre dig du ikke bliver snydt, at du bliver bedre oplyst og ved hvad du går ind til når du vælger en håndværker.

Reference

Lyt med når Tine fortæller om hendes erfaringer til at finde håndværkere til total renovering af 2 ejendomme. Enkelt stående opgaver der har ligget fra 15.000 kr. til en komplet renovering til 4,6 millioner kroner.

FIND VEJ TIL HÅNDVÆRKERE DER HAR TID TIL DIG

Ved Gratisbyggetilbud tilbyder vi dig, erfaring og viden på en bred vifte af projekt typer. Vi imødekommer dine behov og udfordringer med interesse for at være din sparringspartner i søgen på de rigtige løsninger, der også følger og udføres efter de regler og rammer de forskellige fagområder nu er undelagt.

Vi er din “1 stop shop”, hvor du som bonus får 100% sammenlignelige tilbud, der overholder regler og rammer indenfor de forskellige fag områder.

At finde den rette håndværker til dit byggeprojekt, kan være en kompleks opgave, vi er her for at gøre det til en enkel og overskuelig proces, at komme frem til det bedste tilbud.

Som din sparingspartner, fokuserer vi på tilbudsprocessen. Vi hjælper dig med at definere dit projekt, hvad enten det er et nyt badeværelse eller en totalrenovering, og sørger for, at du får de mest konkurrencedygtige og relevante tilbud fra kvalificerede håndværkere. Vi står ved din side, indtil du har fundet og accepteret det tilbud, der passer bedst til dine behov og budget.

Efter tilbudsaccept er vi fortsat til rådighed for at støtte dig. Vores viden om byggebranchen, regler og reglementer kan fortsat være en uvurderlig ressource for dig gennem hele byggeprocessen.

En scene med mennesker der giver hånd en aftale, de befinder sig på en byggeplads

Vores platform er designet til at tilbyde en brugervenlig og effektiv løsning, der forbinder dig med kvalificerede og pålidelige håndværkere fra et bredt spektrum af faggrupper.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov, indhente sammenlignelige tilbud og forhandle på dine vegne for at sikre den bedste pris og kvalitet.

Tag det første skridt mod dit næste projekt ved at oprette en gratis konto og udforske, hvad Gratisbyggetilbud.dk kan gøre for dig.