TimBird Legetøjs Fugl Flyver 50 meter uden brug af batterier

Posted: maj 19, 2022 in Ikke kategoriseret

TimBird er kommet til Danmark.

Denne lille sjove legetøjs fugl kan bevæge sine vinger og flyve hele 50 meter pr. optrækning. Den er spot on i tiden – for den er hel REN – den bruger IKKE Batterier.

Læs mere om den her

Tim Bird er en legetøjs fugl. Den har et vingefang på 40 cm. Man trækker den op trykker på en lille knap ved vingen foran – og vupti så bevæger den vingerne. Så kan den flyve. Og den kan flyve hele 50 meter.

Du kan dreje hale vingen – hvis du ønsker den skal flyve i cirkler.

Se denne lille video så kan du få en fornemmelse af HVOR godt et stykke legetøj vi taler om.

Køb af Løbehjul og Korrekt valg af højde på løbehjul.

Posted: juli 15, 2019 in Ikke kategoriseret

Der findes i Danmark flere store forhandlere af løbehjul. Det kan som forbruger ofte være lidt svært at vælge hvor man skal handle. Nu vil vi her en gang for alle fortælle dig hvordan du køber et løbehjul du bliver glad for.

 

 

Hvad er det med højden på det løbehjul som alle skriver om?

Når man taler om højden på et løbehjul, skal man huske at sætte det i relation til den brugs situation man skal have. Derudover er det relevant for gammel / høj man er?

a) Hvad skal løbehjulet bruges til ?

Skal du købe et trick løbehjul, er det afgørende at styr højden ikke er for høj i forhold til den som skal køre på det. Jeg plejer at sige, at de yngre børn vil bruge trick løbehjulet MEST til transport, hvorfor styrhøjden skal ligge mellem navle og bryst kasse.

De ældre vil MEST bruge trick løbehjulet på skatebanen – og her er det bedst styrhøjden er mellem hofte og navle.

b) Hvor gammel er barnet / du / den der skal bruge det.

Når andre forhandlere skriver styrhøjden skal være i hoftehøjde, vurderer jeg det er fordi, de mest tænker på trick løbehjulet skal bruges til skaterbanen – hvilket jo i min optik ikke er korrekt – når man inddrager de små børn.

 

Transport løbehjul skal styrhøjden være høj

Når du skal ud og købe et transport løbehjul. Altså et som kan reguleres i styr højden. Et med store hjul, som kan foldes sammen – og ikke tåle man laver tricks.

Så skal styrhøjden her, være tæt mellem navle og brystkassen. Er den lavere en navlen, skal du begynde at bøje dig når du kører – og det er irriterende for ryggen i længden. Sidder styret for højt – er det også lidt sværere at holde balancen + du skal bøje dine arme samt hvis den kommer over hjertehøjde får du summende fingre når du ruller længe.

 

Hvad er forskellen på et transport løbehjul og et trick løbehjul ?

Trick løbehjulet har små hjul. De er ofte 100 mm i diameter. De er så små , fordi de skal kunne tåle mange stød når du hopper. Styret kan ikke højde justeres. Det kan det ikke, fordi hvis det kan – så rasler det i stykker når du laver en masse hops.

Trick løbehjulet er forstærket i styr og deck – så det ikke brækker når du lander og falder med din vægt ned på løbehjulet.

Kigger vi nu på transport løbehjulet er det bygget til at veje mindst muligt. Det har ofte 145 eller 200 store hjul. Jo større hjul størrelse jo bedre – så passerer du uhindret over overfladen og små sten og revner i underlaget bremser ikke løbehjulet.

Læg mærke til transport løbehjulet er meget spinkelt. Det er det, fordi du skal kunne klappe det sammen og bære det. Det er ofte lavet af mest aluminium som er let.

Netop fordi det er spinkelt gør at det absolut ikke kan tåle man laver tricks på det.

 

Hvad betyder ABEC-3, 5, 7 og 9 og hvad er bedst ?

ABEC-tallet betyder hvor god rulleevne der er i løbehjulets hjul. Jo større tal jo bedre. Jo større tal jo flere små kugleler ligger der inde i lejet som vægten fordeles på – som gør du ruller bedre.

Det er også derfor du kan opleve at et hjul med ABEC-3 “ruster” hurtigere – fordi hvis en af de små kugler først bliver rusten – stopper denne, og udgør en stor procentdel af det samlede – hvorfor hele hjulet let føles som det er det hele der stoppes.

 

Hvorfor Købe Fodboldmål Til Haven?

Posted: maj 6, 2015 in Ikke kategoriseret

Danmarks største sportsgren er fodbold. Det har det været i mange år. Det er sjovt og spændende at vinde og score flest mål. Ofte bliver kampe afgjort på små marginaler – og det er der som gør det sjovt.

Ligesom mange andre sportsgrene, skabes der kopier af det man ser på banen – og overføres til hjemmet. Det samme ser man med fodboldmålene. Skal man ud og købe de “RIGTIGE” fodboldmål, til hjemmet, koster det en halv bondegård. Derfor har mange producenter øjnet muligheden for at ramme et STORT marked – ved at producere billigere fodboldmål som ikke skal kunne holde til helt det samme som på fodboldbanen.
Fodboldmålet i haven

I haven skal målet først og fremmest være LET. Let at samle. LET at stille op og LET at flytte når der skal slåes græs. Måske skal målet ikke stå fremme hele tiden – da far og mor ikke gider se på det – så det skal kunne klappes sammen og stilles væk i skuret.

Dernæst skal målet selvfølgelig være billigt. Det må ikke koste ALT for meget. Men selvfølgelig skal det kunne holde til vejr og vind.

Targit Fodboldmål 213 cm bredt til Haven My Hood
5 grunde til at købe et fodboldmål til haven

  1. Når dine unger bliver aktiveret med fodbold i haven – får de en masse frisk luft og masser af motion. Det er godt for indlæringen i skolen og slanker.
  2. Med fodboldmål kan du dyrke sporten alene eller sammen med venner. Det en magnet for at tiltrække legekammerater i hjemmet. Vil du spille alene, kan du mange gange få et target dug at sætte foran målet – feks som dette
  3. Det er sjovt både for drenge og piger at spille fodbold. Måske har søskende svært ved at lege sammen – fodboldmål bringer dem sammen om en fælles interesse.
  4. Når man har målene i haven bliver dine børn bedre og kan lettere følge med når der skal spilles i skolen eller til fodbold.
  5. Aktive børn med bold holder dem væk fra ballade

Går dine børn allerede til fodbold, eller påtænker at gå til det. Kan et fodbold mære en genial gave at give dem. De har måske allerede en trampolin – men fodboldmål har præcis den samme fine egenskab, at det får vores børn til at være aktive og komme lidt væk fra Ipad og computer.

Mini BMX Cykler En Dille

Posted: februar 10, 2015 in Ikke kategoriseret

Vi har talt med direktøren fra Legehjulet.dk Martin Olsen, som her fortæller hvorfor han forudser Mini BMX cykler blive en kæmpe dille.
Martin fortæller;

Vi mærkede for et par år siden de første spæde forespørgsler på løbehjul som skulle tåle tricks allerede før det RIGTIGE trick løbehjul overhovedet blev en DILLE. Det samme har vi mærket på Mini BMX cyklerne – som jo egentlig blot er en mini udgave eller en lavere model af en RIGTIG BMX cykel.

Vi spår den bliver et ganske stort hit – fordi den er let for børn at håndtere. Den har et lav tyngdepunkt – som gør man minimerer skaderne. Den fås i et utal af farver og mønstre – som virkelig er noget som appellerer til børnene. Den er et transport middel – selvom det selvfølgelig ikke er behageligt som en stor dreng at køre langt på en sådan – så kan den fungere frem og tilbage fra skole / bane mm. En vigtig pointe.

Man skal ikke have ekstra ting med for at køre på den. udover en cykelhjelm. Men den kræver feks ikke man har ekstra sko med som en rulleskøjte gør – det gør det er lettere for ungerne at hoppe på og gøre brug af.

Den er tilpas dyr, som gør den har den IMPONERENDE faktor overfor nabo ungerne, hvis far og mor gerne vil vise de virkelig vil putte mange midler i ungerne. (for dem findes der også).
Rocker Mini BMX eller Convict – er det ikke det samme?

Kigger du nærmere på en Rocker mini bmx og en Convict mini bmx – er der én åbentlys forskel. Convict har en speciel alu kerne i hjulene som er spoked, den er super fed at se på og gør hjulet stabilt.

JoJoBa.dk skiller jeg positivt ud

Posted: oktober 15, 2014 in Ikke kategoriseret

En af mine gode venner har længe drevet Jojoba.dk. Her sælges en masse rigtige fede ting. Herunder retro kaffebeholdere, KRASILNIKOFF som er kendt for sin Happy mugs (glade kaffekrus) og sirlige kagefade. Der er ingen tvivl om at det som gør udslaget for hvorfor jeg synes JoJoba skiller sig ud – er fordi der satses på en nøje afmålet sortiment (hverken for meget eller for lidt) men lige præcis det sortiment som gør der er udvalgt de helt rigtige varer, som man ikke finder mange steder.

Shoppen har eksisteret siden 2009 og har godt fat i markedet for brugskunst – som man også kan se på den store tilbagevendende kundeskare – som trofast køber flere og flere ting til hjemme.
Hvad Jojoba finder interessant – smitter automatisk af på den fanskare som følger i købestrømmen.
Hvorfor så positiv?

Det man ofte ser på webshops som handler med spændende brugskunst – er det fylder shoppen op med KRAP. De tænker, her skal være MEGET – for så får vi flere kunder. Vi skal have masser af krus, tallerkener, lysestager, fade og massevis af bestik og andet godt.

Det mener jeg er totalt forfejlet. Man skal ikke have det brede sortiment – så drukner det. Man skal have det RIGTIGE sortiment – og de har Jojoba.
Høflig og servicemindet betjening

Når man køber varer her, får man en særdeles høflig betjening. Varen afsendes samme dag, og der sendes track trace så denne kan følges. Leveringstiden er kort, og byttefristen gælder ALTId. Prisen er fair, og set i lyset af det er meget specielle varer som forhandles – er det altid en sand fornøjelse at gå på opdagelse efter den næste gave ide til far, farfor mfl.


Hvorfor betaler Jojoba.dk ikke for Trustpilot?

Du finder ikke trustpilot anmeldelser på Jojoba. Det gør du ikke fordi, det koster penge at tilbyde denne service til kunderne. Da indehaveren af Jojoba personligt ikke føler Trustpilot er et validt middel til at synliggøre overfor kunderne – hvor glade andre kunder er for at handle der, har hun valgt ikke at betale for dette. Dog kan jeg med 100% sikkerhed stå inde på services her ALTID er totalt i orden.

….og derfor står jeg ved hvad jeg skriver i overskriften. Skal du handle brugskunst, så køb dem hos http://www.jojoba.dk

Kan Creme Fjerne Strækmærker?

Posted: september 16, 2014 in Ikke kategoriseret

Der er ikke nogen dokumenteret undersøgelse, mig bekendt – der viser at creme kan fjerne strækmærker. Men sjovt nok virker det alligevel. Strækmærker kan opstå fordi man har været TYK og bliver tynd. Det kan være gennem en graviditet eller en anden overvægt. Her får man pludselig en masse hud i “overskud” som ikke når at trække sig så hurtigt sammen – og VUPTI har men udfordringen.
Hold dig fra KEMI

Når du skal ud og købe en god creme skal du sørge for at finde en økologisk creme som er uden parabener og andet farlige indholds stoffer. Jo renere jo bedre. For du skal huske på at du jo skal beskytte dig og dine nærmeste. Både nu og fremover.
Hvordan gør man?

Strækcremen masseres blødt ind i huden og kan anvendes lige så tid du ønsker

Strækcreme behøver ikke at være dyr

Nu ved jeg ikke hvad du forbinder med dyr. Men 399 for 50 ml er en ganske attraktiv pris, specielt når man tænker på det udbytte du får af det senere.

Lille Wheely Bug faldet i pris over årerne

Posted: august 8, 2014 in Ikke kategoriseret

For 10 år siden var prisen på en lille Wheely Bug 649 kr. Den blev primært solgt i fysiske butikker – og den var “ny” introduceret på det danske marked. Strategien var at sådan et UNIKT stykke legetøj ikke skulle være tilgængeligt overalt. Det skulle være forbeholdt for de få.

 

Prisfald på 200 kr over 10 år

Her 10 år senere ser situationen ganske anderledes ud. Produktet er modnet, og for at skabe yderligere vækst for Wheely Bug´en har man måtte udvidde distributions nettet. Således at det nu også at muligt at købe feks den lille Wheely bug til 449 kr online.

 

Snak om store og små Wheely Bugs.

Ofte er man ganske meget i tvivl om hvilken størrelse man skal købe af disse rulledyr. Generelt: Er det til en barnedåb så køb den lille. Køb du til et 1 årigt barn så køb den store.

Dyreparken er blevet større

Som nævnt, er der introduceret flere dyrearter over tiden der er gået. Grisen, Panda og Pindsvin er de nyeste i flokken som derudover tæller Bi, Gris, Mariehøne, Mus og Ko.

 

Hvorfor er Wheelybug blevet billigere?

Når et produkt modnes på markedet så falder prisen. Langt flere aktører sælger den, og prisen bliver konstant sænket. Det kommer dig som forbruger til gode – så du får lejlighed til at købe dem billigere.

Det er sjældent jeg har set et så kompakt trick løbehjul til den pris. Dette CURB Flow er skabt solidt og der er tænkt på målgruppen (små drenge og piger).

Jeg kan rigtig godt lide at decket (dvs pladen man står på) – er afrundet så der ikke er skarpe kanter små ben kan falde over. Det er bare en af de detaljer som jeg rigtig
godt kan lide ved løbehjulet.

Følg med i denne video og så er jeg sikker på du vil give mig ret:

Det som giver vores bedste anbefalinger er:

  1. Lejerne i hjulene er af høj kvalitet. Det er ABEC-7 kuglelejer så løbehjulet kører godt. Det er ganske afgørende for især de små drenge så de kan komme op i fart uden at bruge for mange kræfter.
  2. Flot solid clamp med 4 skruer.
  3. God bremse med fjeder sikrer man stopper hurtigt
  4. Pris niveau på 649 kr, sikrer at de fleste kan være med.
  5. Det er let at samle

Puky Løbecykler På Tilbud Idag

Posted: september 30, 2013 in Ikke kategoriseret
Tags: , ,

Det er sjældent det er SÅ Billigt at købe puky løbecykler. Men lige nu kan du rent faktisk spare rigtig mange penge.

Hvorfor er PUKY løbecykler gode?
Puky kommer fra Tyskland og er blandt det mest populære mærker, når der skal købes de BEDSTE løbecykler til ungerne. Det er PUKY løbecykler der kører rundt i hovedparten af institutioner – fordi de laver enormt solide produkter som er optimeret til børnenes brug.

Puky cyklen er blevet kendt på sit mærkelige design – hvor tværstangen som normalt sidder i vejen for ungerne når de skal af og på cyklen – den er helt fjernet. I stedet har man lavet et lavt trinbræt. DET er bare smart.

Læste jeg ikke noget om PUKY i TÆNK?

PUKY cyklen ved en fejl beskyldt for at indeholde farlige stoffer i håndtagene på de små løbecykler. Men vi må her fortælle at det slet ikke noget har på sig. Det var en FEJL har bladet TÆNK sidenhen erkendt. Hvordan det er sket ved man ikke helt – men ihvertfald overholder PUKY alle regler for indholdsstoffer – så du kan roligt købe dem.

 

Let at handle løbecykler på nettet

Det har aldrig været lettere at handle løbecykler online. De forskellige online købmænd har gjort meget ud af at rådgive kunderne om korrekt størrelse osv. Så du slipper for at købe noget som er for stort eller for småt. Skulle uheldet være ude og du vælger forkert – kan du de fleste steder ringe og bede om retur label (som koster noget mindre end hvis du SELV skulle betale for at returnere den).

 

Kik efter de sikre tegn

Når man generelt handler på nettet, skal man kigge efter tegn som tyder på man handler et sikkert sted. Er butikken e-mærket eller har den Trustpilot anmeldelser – det er gode indikationer. Specielt hvis du kan se de bliver omtalt positivt 😉
Alarm klokkerne skal ringe i dit hoved – hvis du ser noget som er dårligt oversat, som måske ikke tager dankort som betalingsmiddel – eller måske kun tilbyder bankoverførsel. Det er sikre indikationer på du er havnet et forkert sted.

 

Tip: husk at få cyklen stilles

Husk nu ALTID at skriv at varen må stilles hos dig. Så du slipper for at skulle på posthuset. Der findes ikke noget værre, end at have sparet en masse tid på at handle online – og så ligger der bare en postbesked i postkassen – og så må man køre 10 km til nærmeste posthus og hente varen. ØV. Nej det er langt lettere det andet.

 

Findes der andet end PUKY løbecykler som er gode?

Ja der findes masser af andre gode løbecykel mærker. Det kunne feks være Hudora, Yipeeh og Exit mfl. Alle mærker som også laver cykler som både passer barnet godt – men som også er sikre.

70´erne Vinyl retro Skateboards Er over os

Posted: august 22, 2013 in Ikke kategoriseret
Tags:

Jeg kan huske da jeg var knægt. Da var det moderne at køre på vinyl skateboards. Farve udvalget var ikke så stort. Jeg husker det faktisk kun som gul/blåt – men ihvertfaldt yderst begrænset.
Med plaster under bunden

Vi kørte ned at bakker, til og fra skole – og rundt overalt. Vi faldt ofte, og havde derfor fastmonteret en lille tændstiksæske under bunden – som indeholdte plaster. På den måde kunne vi let hive et nyt stykke frem. Dengang var vi ikke så gode til at bruge beskyttelse på hænder og hoveder. Så håndflader og albuer/knæ fik sig tit nogle store sår.
Det er nok også derfor mit hjerte begyndt at banke ekstra meget da jeg opdagede at fortiden nu er kommet til os igen. Vinyl skateboards er tilbage. Hvor er det fedt at se. Men nu må jeg sige at farver er totalt vilde og seje. Tænk man blandet lilla med orange – hvor er det dog modigt og jeg gætter på ungerne er tossede med det. Helt sikkert lige så tosset som jeg var dengang.
Rulleskøjten var også god.

Jeg havde så sjovt nok også et par rulleskøjter i samme retro stil. Blå gule. De  havde gule hjul og selve støvlen var blå. Det var fedt synes jeg. De skulle snørres. Ikke som idag med en smart lukke mekanisme og det var slet ikke inliners. Nej det var side by side. Ja der fandtes vist ikke andet dengang. Men de var altså ikke til at hive af mig. De var med overalt. Det var god og sund sjov, og masser af knobs.

 

Nå men dette lille indlæg skrev jeg lige, fordi jeg blev så begejstret over at se Vinyl boards igen – og kan absolut kun sige til nytidens unge: De er super seje. De vejer nemlig ikke så meget som en normalt skateboard af træ. Så man kan slæbe det med i skole uden at være body builder.

God fornøjelse

Har du en holdning til FSC godkendte Trækvogne?

Posted: marts 11, 2013 in Ikke kategoriseret

Vi er mange i Danmark, som går op økologi. Vi kan bedste lide, at varer vi køber er rene og ikke nødvendig bliver fyldt med kemi. Samtidig har vi et socialt ansvar for at behandle de ansatte som producerer disse varer, med respekt og sikre de får deres løn.

FSC godkendte trækvogne

Når du køber de FSC godkendte bøgetræ trækvogne du finder på Legehjulet.dk så sikrer du samtidig ovenstående er opfyldt. Det er klart at vogne som har denne godkendelse koster en anelse mere end trækvogne som er produceret er træ i Kina. (ikke et ondt ord om dem). Men har man en holdning til tingene – erdet jo noget man går op i.
Prøv at se denne video, som viser hvordan disse trækvogne til ser ud. De er bare lækre.

Madd Løbehjul er for seje

Posted: marts 4, 2013 in Ikke kategoriseret
Tags:

Billede

Du leder sikkert efter et sted hvor du kan købe de seje madd løbehjul billigt. Der er jo ingen tvivl om hvorfor Madd er blevet så populært.

VX2 fra Madd
Det er uden tvivl VX2 serien som hitter blandt de unge løbehjuls kørere. Og herfra må vi sige, det absolut er et lækkert løbehjul. Du får det hele i samlet pakke. Lav vægt, forstærkninger diverse steder, specielt griptape som absorberer “stød” og meget mere. Det er jo nok også selve udtrykket som Madd markedsfører sig på. Flotte farver er virkelig noget de unge tænder på.

VX2 Team udgaven har Alu hjul

Den åbenlyse forskel der er på VX2 og VX2 TEAM – er du får de super fede alu hjul. Det er hjul, som sikrer en noget bedre kørsel og som ikke slører pga gentagende hops. Klart et must for løberen som bruger det flittigt. Ellers skal du bare igang med at købe nye hjul hele tiden.

Er du klar til at kigge på Madd løbehjul, så kik forbi http://www.Legehjulet.dk her forhandles de billigt.

Køb Dukkevogne Billigt

Posted: februar 27, 2013 in Ikke kategoriseret

Jeg elsker bare internettet. Det buldrer frem med massevis af gode tilbud på legetøj. Det er ikke som førhen hvor man måske kun kunne købe
Det i få butikker – nej idag kan jeg ved en enkelt søgning: Billige dukkevogne , få et overblik over hvad der findes af udbydere.

Men jeg vil jo godt røre den?

Så ved jeg godt, at når man handler dukkevogne på nettet kan man ikke røre varen – som du netop kan i butikken. Men heldigvis er billederne
så gode, at man får en fin fornemmelse heraf. I stigende omfang kan man også finde små youtube klip så man kan se den i aktion.
Postdanmark er bare hurtige

Når jeg bestiller en dukkevogn på nettet, så modtager jeg den typisk dagen efter med posten. Helt ærlig det er godt nok hurtigt og let.
Nu ved jeg godt at Postdanmark har fået skældud for mange ting – men på hastighed skal de altså roses. Det er bare vildt godt.
Hele 99% af alle pakker som sendes afsted inden kl 16.00 er rent faktisk fremme dagen efter.
Der findes mennesker bag skærmen

Du skal da også vide, at du i langt de fleste webbutikker kan ringe og få et par gode tips. Der sidder altså rigtige mennesker bag skærmen.
Og mange gange kan du sagtens hjælpe dig.

Billig returfragt

Du skal vide, at køber du en forkert størrelse dukkevogn, kan du mange gange ringe til netbutikken og bede dem sende dig en returlabel – så
du kan bytte vognen billigt. De har jo en langt billigere fragtpris end den du selv har når du går på posthuset, så de vil kun se det som en god
service overfor dig.

Køb billige dukkevogne her

Her kan du købe billige dukkevogne: http://www.legehjulet.dk
Udvalget spænder fra de helt små røde klassiske trædukkevogne op til stor avancerede kombi dukkevogne som har en 5 i 1 løsning.
De overholder også den hurtige levering som er nævnt ovenfor, og svarer meget gerne på dine spørgsmål.

God jagt på nettet !

Her har vi samlet 3 fair trade produkter som har så fedt et design, at du bar må eje dem. De er alle godkendt under fair trade principperne, og lever op til de krav som dette kræver. Tillige er legesagerne CE-godkendte og laver op til de regulativer som er på det område. Alle de fede produkter kan du finde på www.just-business.dk

 

1. Pude af springbukskin

Dette er den ultimative pude til din sofa. Den er unik og super flot. Puden af springbukskin stammer fra syd Afrika og skinnet er fra springbukken, som er Afrikas mest almindelige antilope. Skindene kommer fra farme hvor man holder antiloper for kødets skyld, eller fra lovlige bortskydninger for at holde bestanden af antiloper på et nøje vurderet antal. Dette er interiør i høj klasse, og noget som skaber stemning i stuen.

Springbuk pude fra just business

Springbuk pude fra just business

 

2. Gulvpude i super lækkert læder

Her er et møbel som har den helt rigtige patina, og som har flere funktioner end bar at være gulvpude. Et multimøbel som kan bruges som puf til at lægge sine trætte ben på, som siddemøbel til ungerne eller som en lækker meditationsstol til at slappe af på. Et rigtig fint møbel, som bare er fedt i enhver sammenhæng.

lækker gulv pude i ægte læder

lækker gulv pude i ægte læder

3. Baby jumbo lys – swazicandles

Her kan man virkelig tale om hygge. Disse lys er mere end blot stearinlys, de kan nemlig bruges som lysestager efter man har brændt den ned. Fyrfadslys passer lige ned i dem, og herved får man en super flot lysestage med mønster. Baby jumbe lysene kommer i et utal af mønstre, og der er noget for enhver smag. Perfekt til det hyggelige sommerhus på en kold vinterdag, eller til terrassen på en dejlig sommeraften.

Fyrfads lys baby jumbo

Fyrfads lys baby jumbo

 

Gode Børne Rulleskøjter Anbefales

Posted: februar 7, 2013 in Ikke kategoriseret
Tags:

Jeg har længe ledt efter et par gode rulleskøjter til mine børn. Det som bekymrer mig er at jeg måske skal ud og købe rulleskøjter hvert år fordi deres fødder vokser. Og det kan jo hurtig blive en noget dyr fornøjelse.

Gider ikke de billige dårlige mærker

Jeg orker ikke købe noget som ikke holder. Derfor har jeg af omveje hørt at blandt andet ROOKIE laver rigtige billige børnerulleskøjter. Selvfølgelig kunne jeg sagtens finde billigere skøjter – men nu skal jeg fortælle  hvorfor jeg netop er faldet over disse.

Køb på Legehjulet.dk

Dette er BLISS børnerulleskøjter fra Rookie


Derfor kigger jeg efter Rookie Rulleskøjter

Rookie har en lang tradition for gode rulleskøjter. De har med deres serie Bliss og Shadow de har tiltænkt som ideelle børne rulleskøjter.

  • Hver skøjte dækker 3 sko numre. Det gør at mine børn kan passe dem i flere år. Det er en god nyhed.
  • De kører enormt godt og er bygget enormt robuste. Blandt andet er der fokuseret på at nybegyndere vrikker ganske meget i anklen og derfor har brug for ekstra støtte så det bliver behageligt at køre.
  • De har ventilation i støvlen – det er skønt så man ikke får våde sokker efter at have leget rundt.

Det var billigere på nettet

Det stod mig hurtigt klart, at det faktisk er billigere at købe skøjterne på nettet. Det er hurtigt at surfe rundt og tjekke priserne på tværs af netbutikkerne. Og derfor endte jeg med at købe dem her

Efter købet er ungerne lykkelige

Det var skønt at se dem pakke rulleskøjterne ud. I starten måtte jeg jo støtte dem når de skulle køre. De var selvfølgelig udstyret beskyttelsudstyr og hjelme efter alle kunstens regler – for jeg vil ikke have de falder og slår tænder ud mm. Men der gik ikke mange dage så kunne de køre. Og hold da helt fest hvor har det være et godt køb. Nu leger de rundt sammen med nabo børnene som også løber på rulleskøjter og løbehjul – og vi kan se inde fra huset, at de virkelig morer sig.

Så står du i den situation at du overvejer at købe rulleskøjter – så gør som jeg. Find et par som kan justeres over flere størrelser – feks Roces Orlando III. Køb nu lige udstyret så du beskytter barnet – så vil du ikke fortryde købet. Sunde og glade børn er bare herlige.

Razor Ultra Pro Lo På Tilbud

Posted: februar 1, 2013 in Ikke kategoriseret

Det er fedt når man finder et rigtig godt tilbud på nettet.

I denne uge, skal du overveje om ikke sønnen eller datteren – skal udstyres med et trick løbehjul fra Razor.

Løbehjulet har en utrolig god anmeldelse og måler sig med Slamm og My Hood og mange andre begynder løbehjul.

Det seje ved netop Ultra løbehjulet, er det næsten ikke vejer noget. Vægten er lidt over 3 kg.

I øjeblikket kan du spare 200 kr og købe det for kun 699 kr her.

 

 

Til info, så er et trick løbehjul som dette yderst all round. De kan sagtens bruges til små ture frem og tilbage fra skole. Den eneste årsag til det bliver kaldt trick løbehjul, er fordi det er forstærket som det netop kan tåle at blive kørt ud over hop mm.
Razor er et hot navn blandt børnene. Det er det, fordi de formår at lave flotte designs samtidig med robuste løbehjul som holder.

Når du giver de 699 kr, så er det langt under prisen du kan finde det til andre steder. Derfor skal du nok ikke vente længe med at slå til.

Derfor gælder dette tilbud kun så længe lager haves.

 

Det er jo så populært at have ting der er multifunktionelle. Og helt ærligt er det da også meget smart at man kan have en ting der kan flere ting, for på den måde spare man plads, penge, tid eller noget helt 4. Noget af det som er meget oppe i tiden er polyrattan havemøbler, som kan bruges både ude og inde.

Sofasæt til haven

Det smarte ved polyrattan møbelsæt er at man kan få det i mange forskellige møbelsæt, eller helt selv sammensætte et sæt som passer perfekt til ens stil, humør og brugssituation. F.eks. kan man finde lækre polyrattan sofasæt som både kan bruges ude og inde, i havestuen eller i sommerhuset. Det er faktisk ligesom at sidde i sofaen i stuen, så lækre er de lavet.

Perfekt til den dovne

Overskriften her skal ikke tydes negativt, men med polyrattan slipper man for at bruge sin fritid på at pudse, male og oliere sine havemøbler. De er fuldstændige vedligeholdelsesfrie, udover selvfølgelig at de skal tørres over med en ren klud engang i mellem. Desuden er de som tidligere nævnt super gode at sidde i, og derfor kan man godt blive en smule doven på den gode måde 🙂

Finde dem på nette

Står man og gerne vil have fat i et sofasæt i polyrattan, så er det en god idé at kigge lidt rundt på nettet. Her kan man finde alle slags kvaliteter, prisgrupper og udformninger. Et stede der kan anbefales er http://www.basicelements.dk, som har et stort udvalg af polyrattan sofasæt i meget høj kvalitet, og til fornuftige priser.

Mor jeg vil have ….

Posted: oktober 26, 2012 in Ikke kategoriseret
Tags:

Ja du har hørt den før. knægten er helt ustyrlig. han vil have legetøj. det er altså slet ikke til at stoppe ham igen. Han vil bare blive ved med at plage. men heldigvis fandt du et sted hvor du kan købe løbehjul over nettet.
Han ønsker sig nemlig helt vildt et løbehjul. Nu er han jo kun 6 år gammel. Men derfor er hen helt elektrisk. Mooooorrrr når nu vi har jul, mon så ikke du vil være sød at købe sådan et fedt løbehjul til mig? Eller moaaaarrrrrr må jeg ikke bære din tallerken over – så kan det jo være du vil….
Det er nu egentlig kun godt for ham at få sådan et. Han nørder den af foran TV hver dag. Der skal motion på bordet synes jeg. Derfor er jeg også besluttet på at give ham det i gave. Nu glæder jeg mig bare til at se hans ansigt når han får det .-D

Hudora Laver Nyt Sejt Løbehjul

Posted: oktober 17, 2012 in Ikke kategoriseret

Med den nye model fra Hudora bevæger de sig prismæssigt en smule op af trappen for hvad en løbehjul skal koster.

De “gamle” 200 mm løbehjul koster 699 kr, og med det nye monster – Bold Wheel 230 fra Hudora så ryger prisen lige op på 1249 kr.
tilgengæld skal man overveje at målgruppen jo ofte er voksne – hvis vægt ligger noget højere end børns. Netop derfor, har hudora lagt
masser af kræfter i at forstærke og forbedre kvaliteten af deres løbehjul.

Stor forhjul og mindre baghjul er godt
Vi synes det er en klar fordel, at man har valgt at lade forhjulet på Bold 230 være stor (230 mm). Det gør brugerens kørsel ekstra stabil og let – da større hjul ikke påvirkes så meget af underlaget.
Det giver uden tvivl et langt højere komfort niveau – som jo er vigtigt når man taler transport.

Herfra kan vi uden tvivl kun anbefale dette nye løbehjul fra Hudora.

5 stjerner

 

Er du på udkik efter en børne cykel til dit barn. Måske en løbecykel? Så kan det jo umiddelbart være lidt svært at forholde sig til at de fleste webshops skriver at denne cykel er fra 3 år osv. For nogle 3 årige børn, er høje og andre lave. Netop denne usikkerhed, gør at flere måske overvejer cykelhandleren som ligger lige nede på hjørnet – selvom han måske er noget dyrere. (hvilket jo er helt ok, for med i denne pris får man også den rigtige rådgivning).
Nuvel. Når man så driver en webshop som netop sælger puky cykler i massevis. Må man jo være opfindsom. For hvordan får man fortalt alle de kære forældre hvordan de får valgt den rigtige størrelse cykel?

Højden på barnet?

ja min første tanke var jo at jeg så ville visualisere højden på barnet, som indgangsvinkel til valget af løbecykel. Men det duer altså ikke med cykler. For nogle børn har længere ben end andre.

Skridtmål er da lige i øjet

Præcis, det er skridtmålet som afgører om barnet kan passe cyklen. Det er der så kommen en fantastisk guide af – så her, finder du guiden til at vælge den rigtige størrelse puky cykel.

Dengang far var dreng kørte man Gocart

Posted: september 28, 2012 in Ikke kategoriseret
Tags:

Det er sjovt som tiderne er skiftet. Dengang jeg var dreng, legede børn med stylter, kæpheste og gocarts. Vi var næsten altid udenfor, og øffede ikke det mindste hvis vejret var en smule dårligt.
Idag er det noget anderledes.

Skal vi spille Ipad far?
Ja det har du vel også oplevet? At dine børn begynder at konkurrere med dig om at bruge ipad´en. Den vil de langt hellere have fat i – end at komme udenfor. Så her må man ty til andre virkemidler.

Ferbedo Gocarts
Når man så kigger rundt hvad der findes af gocarts idag på markedet – er det oftest kun Puky og Kettler som sælger gocarts i Danmark. Det gør jo udvalget noget begrænset.
Derfor er det fedt at finde et sted som forhandler Ferbedo Gocarts. Ferbedo er Tysk kvalitets mærke og ry for gennemtænkte produkter som holder i mange år.

Sådan en gocart må da helt bestemt kunne lokke knægten udenfor stuen. Men det finder vi ud af til jul 🙂

 

 

Interessant artikel, om hvorfor løbehjulet er blevet så populært. Tænk at det er vores børn, som har dannet denne trend, og som gør at vi voksne nu også tænker på løbehjul.

spændende at se hvad der kommer under juletræet i 2012.

Man må ikke gå ned på udstyr

Posted: august 8, 2012 in Ikke kategoriseret

Sidder lige her og surfer lidt rundt på nettet, og falder og et sjovt indlæg.

Man kan jo som sportsstjerne for forberedt til tænderne. Man har trænet ultimativt meget – men hvad hvis udstyret ikke følger med? I disse sjove indlæg, er der fokus på klapstole som ikke kan holde. At se de store Bamser i amerikansk fodbold sætte sig på stole – som bukker under for vægten – det er da humor.

Man kan altså aldrig vide sig sikker – med mindre udstyret er i orden .-)

Longboard Ideelle til børn

Posted: juli 30, 2012 in Ikke kategoriseret

Nu har jeg aldrig haft den helt store fidus til skateboards. Husker selv det var mega svært at stå på som barn. Nu ser jeg pludselig naboens knægt stå på waveboards, køre på et hjulede cykler og meget andet. Det er jo nok tiderne der skifter tænker jeg.

Sønnen ønsker sig et Longboard
Da jeg først hørte ham tale om det – så havde jeg ikke den fjerneste ide om hvad et longboard kunne være for noget. Jeg tænkte måske nok mest det var noget som vindsurfere brugte. Nåmen på nettet søgte jeg rundt og fandt frem til at et longboard er et aflangt skateboard. Det over over 1 meter langt – så det er noget af et skateboard. Nå men han skal da have det longboard tænker jeg. jeg har læst på nettet, at et longboard er enormt godt at starte på. Det er super godt at cruise afsted på – pga dets størrelse gør det stabilt at køre på. Fedt tænkte jeg – genialt for min søn, som netop er en lidt forsigtig per.

Longboard på tilbud
Det er nu egentlig ikke fordi jeg er nærrig. Men jeg vil jo ikke betale mere for den samme vare. Derfor er jeg altid meget grundig i min research for at finde et godt tilbud. Det fandt jeg på legehjulet.dk. Her har de det sejeste longboard på tilbud. hvor er det bare fedt at spare penge.

Giv endelig jeres unger sådan en longboard i fødselsdagsgave eller julegave
Har i ligesom jeg, en dreng / pige der drømmer om disse skønne longboards – så kan i altså trygt købe dem. Jeres børn lærer hurtigt at løbe på dem. De skal selvfølgelig udstyres med hjelm og beskyttelsesudstyr. Men når de har det på – så er de max klar til at køre afsted. Det er god motion i en tid hvor de unge bliver mere og mere dovne.

Denne lille artikel har til formål at informere forældre og bedste forældre hvad de skal være opmærksomme på når de skal købe trick løbehjul til gave mm.
Den skal sikre du får købt det rigtige løbehjul til barnet.

Hvad er et trick løbehjul?
Det er løbehjulet, som er bygget til at klare ekstra belastninger, som kan opstå fordi man kører ud over kantstene, ramper eller laver hop. Det er slet ikke alle løbehjul som kan klare disse hårde udfordringer – netop derfor bliver dem som tåler det kategoriseret som trick løbehjul.

Hvad koster et godt trick løbehjul?
Du kan købe trick løbehjul som koster fra 700 kr og op til 3000 kr. Det som primært afgører prisforskellen er hvor lette løbehjulene er lavet, hvor solide de er samt om de er lavet af en mærkevare producent. Her kan du finde de billige trickløbehjul. Det vil sige dem som koster fra 700 kr og op til 1800 kr.

Bestilling online går enormt hurtigt
Hvis du vælger at bestille løbehjulet online, sparer du mange penge. Derudover får du varen sendt direkte til dit hus med post danmark. På Legehjulet.dk finder du et bredt udvalg og servicen er helt i top.

Jeg har lige købt mig en 5 x 5 meter aluminiums parasol. Hold fest den er fed. Den kan jo nærmest rumme hele vores hus indenunder. Nej det kan den selvfølgelig ikke. Men den er ihvertfald enorm imponerende. alle vores naboer har været ovre og sidde under den. De roser den til skyerne.

Sådan har det ikke altid været

Nej vi har altid holdt på man sagtens kan nøjes med en billig parasol. Og så måtte den bare gå i stykker. Men efter at have skiftet parasol år efter år, blev vi trætte af dette game. Derfor investerede vi i en solid parasol. Nu kunne det være nok. Og så var det vi fik fat i dette monster af en parasol. Den blev leveret med fragtmand. For selve røret den kom i var jo 4 meter langt. Det var lige lovlig langt at have bag på traileren 🙂

Vi fester hele tiden
Vi er blevet så glade for parasollen at vi holder en masse have fester – under parasollen selvfølgelig. Mindre kan ikke gøre det. Det er altså bare skønt at have at have udstyret iorden.

Tilbud på Hudora Løbecykel Seven

Posted: maj 24, 2012 in Ikke kategoriseret

Sommeren er over os. De små unger vil ud og mærke græsset, luften og ikke mindst – de skal lære at cykle. I denne sammenhæng er balancecykler blevet et kæmpe hit. De bliver nærmest revet ned at hylderne.

Hudora Løbecykel Seven
Hudora er her i 2012 kommet med en ny farve på deres kendte og billige løbecykel seven. Den er blevet hvid og grøn. Farve samspillet gør, at den egner sig både til drenge og pige cykel. Hvilket er enormt praktisk i børnefamilier hvor man gerne vil lade den gå i arv.

Den har punkterfri dæk. Det er en anden smart ting. Det gør at du slipper for den står og taber luft. Den er kørende uanset hvad.

Prismæssigt er Hudora Seven yderst attraktiv, idet den er noget billigere end den kendte Puky løbecykel. Men kvalitetsmæssigt er den fuldt på højde med denne. Så vil du spare penge på løbecykel til barnet på 2-3 år så er det Seven du skal købe. Køb den her www.legehjulet.dk

Pas nu på solen

Posted: maj 21, 2012 in Parasoller

Det er sommer og vil er alle helt vilde efter at komme ud i solen. Vi smider tøjet og løber rundt som små børn – til vi er totalt afbrændte. Men det første vi skal passe på, er jo at solens varme kan svinge en del. Så vi kan risikere at blive forkølede. Derfor skal vi jo helt sørge for at klæde os på efter vejret.

Hop ind i skyggen – Parasollen er god
Det kan være en god ide at krybe ind i skyggen i de farlige timer midt på dagen. Det er her solens UV bestråling er højest – og skader vores hud. Det kan derfor være smart at søge ly under en god parasol .

Wheely Bug Tiger til 3 årige er nuttet

Posted: april 18, 2012 in Ikke kategoriseret

Jeg skriver denne artikel, fordi jeg lige har købt en wheely bug tiger til min 3 årige datter. Hun har længe plaget mig om ikke nok hun måtte få et af disse nuttede rulledyr, og til sidst har jeg så måtte give efter.

Wheely Bug kører rundt med min datter overalt i vores hus. Hun elsker den overalt på jorden. Jeg kan se at hun hele tiden bliver bedre og bedre til at manøvrere rundt. I starten kunne hun kun køre forsigtigt fremad og bagud. Men nu får den for fuld gas i alle retninger.

Pas dog på mine vaser barn 🙂
Ja som du kan læse, er jeg ganske omtålelig med at hun ikke drøner ind i reolerne, så min flotte vaser skal falde ned. Men efterhånden er jeg selv blevet så “voksen” at jeg forstår at flytte tingene ind på steder hvor der ikke sådan lige kan køres ind i. Man må jo acceptere at man har børn og de skal have lov at bevæge sig.

Hvorfor lige Tigeren?
Jo altså, vi valgte tigeren, fordi min datter er fascineret af tigere. Så derfor skulle vi da også købe en wheely bug tiger.

Veninderne siger, men musen er da sødere
Ja jeg er faktisk ganske enig med dem, at Wheely Mus eller hvad vi skal kalde den – er mega nuttet. Men når ens barn peger og siger tiger om alt – så må man nogen gange bare klappe i og gå efter hvad hun ønsker 🙂
…det er jo trods alt hende der skal lege med den.

Kan du anbefale et sted at købe Wheely bug?
Jeg selv surfede rundt på nettet – og har besøgt et hav af webshops. Men endelig faldt jeg over en webshop med kørende legetøj, som faktisk har de billigste wheely bugs. Det skønne er, at jeg bor tæt på Fredericia så jeg kunne lige smutte forbi og hente den …så sparede jeg tilmeld fragten.

Det kan tit betale sig at lede efter de gode tilbud, hvis du skal ud og købe et godt et billigt løbehjul til dine børn.
Det er ikke altid, som du tror, i butikkerne du finder de billigste løbehjul.

Den typiske webshop
Hvis du prøver at google på nettet efter billigt løbehjul til børn, vil du finde webshops hvis fokus er KUN at sælge Online.
Det behøver absolut ikke at være nogen dårlig ting. Det betyder, de holder deres omkostninger nede, fordi der ikke skal bruges penge på dyre beliggenheder af butikker. De fokuserer udelukkende på at ligge første på søgemaskinerne – så blandt andet du finder dem.

En god løbehjul shop
Det giver næsten sig selv, hvad som gør en god løbehjuls webshop. Herfra anbefaler vi følgende:

  • Den skal gerne have en stor fanskare som anbefaler denne. Det kan være feks ved en facebook integration.
  • Du skal slippe billigt i fragt, og din totale udgift for løbehjulet må maksimalt koste det som det koster hos andre shops.
  • Der skal være et bredt udvalg af løbehjul. Du starter sikkert med at løbe en børne løbehjul. Men senere får ungerne smag de fede trick løbehjul
  • Endelig er det vigtigt at din betaling foregår med kreditkort, gennem epay/Teller/Nets – som er blandt de mest sikre på markedet.

Hvem laver løbehjul?
Der findes mange typer løbehjul. Men blandt børneløbehjulene finder du: Hudora løbehjul, Puky løbehjul og My Hood løbehjul. Disse tre kan der klart anbefales at kigge på.

Hop så ud på nettet og led efter nogle billige løbehjul. Du kan jo starte her

Hudora løbecykel stormer frem

Posted: marts 16, 2012 in Ikke kategoriseret

Seneste tids undersøgelser på nettet viser at den ellers så populære puky cykel – kan begynde at ane Hudora i bakspejlet. Hudora har lanceret en løbecykel med lufthjul – og den er et kæmpe scoop. Er du nysgerrig, kan du jo se udvalget af Hudora løbecykler her.

Du kan jo læse her hvad der skrives:

Hej Legehjulet.dk

Anne er vildt glad for sin Hudora løbecykel, hun vil have den inde om natten på værelset fordi hun er så glad for den.

/Hanne

 

Vil bare sige mange tak for den hudora løbecykel vi købte hos jer i sidste uge. Var ellers lidt nervøs for at handle på nettet, men det har i da fuldstændig fjernet. tak for god service

/Kirsten

Nu vil vores nevø også have en grøn Hudora løbecykel, efter vi bestilte en for 2 mdr siden til en anden i familien. Det er jo en super dejlig cykel.

/Birthe

Som du kan læse, er Hudora absolut en løbecykel man kan være bekendt at købe 🙂

…se hudora løbecykel her.

 

Jeg anbefaler Wheely bug som fødselsdagsgave til de 2 årige

Posted: marts 11, 2012 in Ikke kategoriseret
Tags: ,

Jeg har lige været på Legehjulet.dk og købt mig en billig Wheely Bug til min to årige datter. Man forstår slet ikke hvor mange timers god leg hun har fået siden gaven.

Det skønne ved denne wheely bug er at den kan rulle i alle retninger. Hun kan derfor ændre retning uden problemer – og drøne rundt i stuen.

Pas på de Uoriginale Wheely bug
Jeg var blevet advaret om man skal passe på der florer kopi wheely bugs. Derfor undersøgte jeg nøje om Legehjulet.dk også var kopi Wheely Bugs. Nej det er de ægte fra Carlo & CO.

Wheely Bug store og små
Jeg valgte den store model af Wheely bug. Der findes to modeller. Men den lille vokser de små poder hurtigt fra. Derfor købte jeg den store.

Wheely bug kommer i flot kasse
Da jeg gav hende kasse med de flotte tegninger udenpå – strålede hendes øjne. Og da vi pakkede den ud blev hun ællevild – bedre gave kunne jeg ikke have givet hende.

RollyToys gør ungerne klar til foråret

Posted: marts 4, 2012 in Ikke kategoriseret

Rollytoys er navnet på producenten af kvalitets traktorer til børn. Du ser dem alle vegne – altså børn der gerne vil ud og lege på græsset. De har rigtig mange ting at lege med. Men det som gør dem allermest klar til forået er en RollyToys traktor.

Rollyminitrac for de små
Har du små børn som skal ud og hygge sig i haven, skal du vælge en Rollyminitrac traktor. Den er uden pædaler. Det er den, fordi dit barn måske er ca 1 år og slet ikke har lært at bruge pedaler. De er slet og ret bare i vejen. De skal bruge denne gåtraktor – og den er super ideel.

RollyKid for de 2 årige
For de lidt større børn, skal de da have pedaler på traktoren. Det er der slet ingen tvivl om. Pedaltraktorer kræver lidt mere af barnet fordi det skal koordinere med benene trykker skiftesvis på pedalerne før traktoren kører.

RollyJunior for de 3 årige
Udvalget er jo kæmpe stort for de 3 årige unger og ældre. Det er her mærket RollyToys virkelig hitter. Kæmpe traktorer med frontlæssere, snekæder på hjulene, blinkende lygter på taget, plastic pinde til at putte i RollyTrailer …kort sagt findes der mega meget lækker til dit barn.

RollyToys Case med Frontskovl
Hvis man skal fremhæve en af de fede pedaltraktorer fra kategorien +3 år, så er det absolut en RollyToys Case. Mere lækker traktor finder man sjældent. Denne traktor giver dit barn masser af timer i haven med skøn leg. Det kan feks hjælpe far med at flytte jord, græs eller affald.

Det er RollyToys som bliver dette forårs store vinder hos ungerne. Vil du være med? Så køb dem billigt på Legehjulet.dk

Godt forår.

 

Balancecykler forebygger støttehjul

Posted: februar 29, 2012 in Ikke kategoriseret

Det er en længe kendt ting, at løbecykler eller balancecykler som de også kaldes betyder at dit barn ikke behøver at bruge støttehjul når det senere skal lære at cykle.

Nu er det snart forår, og de fleste forældre vil gerne gøre noget godt for ungerne. Derfor går de på jagt efter udendørs legetøj. Jamen så er det da åbentlyst at satse på en balancecykel, hvis man kan købe den billigt.

Balancecykler er billige på nettet
Går du netop i tankerne om at gøre dette gode for dit barn. Så køb cyklen på nettet. Det kan du spare mange penge på. Læg mærke til at mange webshops har gratis afhentning – så sparer du allerede 60 kr.

Anbefale Puky løbecykel
Hvis du ikke helt er sikker på hvad du vil vælge af skal du klart vælge en puky løbecykel. Den har mange års udviklingsarbejde bag sig.

Hudora balancecyklen også kanon
Du kan også vælge en Huroda løbecykel. De er også kanon gode, og har 5 års garanti.

Find balancecykler her

Når du læser denne artikel. Er du sikkert på jagt efter en lækker traktor til dit søn. Alle ved at det skal være en RollyToys. Du bliver alligevel også træt af alle de andre dårlige traktorer man kan købe i diverse butikker. Nej rollytoys er Kronen og kongen af legetøjs traktorer man kan sidde på.

Du ved sikkert også allerede at på nettet finder man de billigste RollyToys – fordi webshops ikke har dyre udgifter til lokale og detailled. Så det er jo bare den store fordel for dig.

Fra Rollytoys finder du en bred vifte af modeller og mærker af kendte traktormærker.

RollyTrac
Samlebetegneelsen for traktorerne. Herunder finder du en masse subbrands

RollyKid og RollyJunior
Du kan få traktorer til de små børn som ikke skal have pedaler på. De hedder RollyKid. Til de lidt større hedder de RollyJunior.

RollyTrailer
Det skønne ved RollyToys er alle de fede anhængere og tilbehør du kan få til. Du kan tilkøbe gylletank, ballepresser, trailer osv. Der er sågar små træpinde i plast du kan fylde i dine trailere.

Billig Rollytoys Forhandler
Alle disse skønne ting kan du her online hos Legehjulet.dk. De er om nogen Danmarks ubestridte landsbrugslegetøjs webshop med billigt Rollytoys.

Den skønne Case Hitter
Vi kan fremhæve RollyToys Case traktor som er på tilbud. Skøn skøn pedaltraktor som bliver sendt direkte til din hjemmeadresse. Du har bestilt den i løbet af 3 min hvis du følger linket. Tjek prisen – den er hammer billig. 
 

 

Det vidste jeg ikke om Wheely Bug

Posted: januar 30, 2012 in Ikke kategoriseret

Står du overelserne om at købe en wheely bug til dine børn. Så lette dette ind – det er bare et fantastisk stykke legetøj.

Det hele startede for 37.013 stk Wheely Bug siden. Troels fra Carla & Co var på forretningsrejse i Australien – og ville lige taget et “smut” udenfor en by og hente et par af disse rulledyr til datteren. Det ændrede så hele hans liv 🙂

Du skal bare lige køre frem til næste vejkryds og så til højre…
Troels tænkte det var en lille afstikker. så han kørte afsted. Men efter et par hundrede kilometer kom afkørslen. og så fortsatte han så yderligere 100 km ind af den.

Idag sendes alle Wheely Bugs som sælges i Skandinavien – Carla & Co hvor de samles. Herefter sendes de ud til forhandlerne i Danmark.

Nu skal du lytte efter kære kunde…

Det er muligt at købe Wheely Bugs som er produceret Romænien. Du vil også kunne se at de Wheely Bugs som sælges i blandt andet Bilka ikke er fra Carla & Co. Jo altså, kvaliteten er noget anderledes – ifølge Troels fra Carla & Co. Om det er metoden de samles på, eller det er dårligere materialer der anvendes – så frå du altså bare en ringere produkt, udtaler de.

Vil du så gerne købe en Orginal Wheely Bug skal du straks kigge efter i bunden af denne. Eller tjekke om butikken er autoriseret forhandler fra Carla & Co.

Skal jeg vælge stor eller lille wheely bug?
Jo det er jo helt op til dig. personligt mener jeg, mest du skal købe den store – så får dit barn mest ud af denne. Det skal nemlig være en vist alder, og have lidt balance før udbyttet rigtigt bliver høstet. Hvis først dit barn er blevet så stort, står du på nippet til at skulle vælge den store model.

Lad mig købe den wheel nuuuuu

Bare rolig om 3 min har du købt din wheely bug. du kan købe den her www.legehjulet.dk

God 360 graders fornøjelse

Pis Julen Er Lige Rundt Om Hjørnet

Posted: november 9, 2011 in Ikke kategoriseret

Jeg begynder så småt at gå lidt i panik. Hvad skal jeg give til ungerne? De er jo ved at være hhv. 2 og 3 år. Konen og jeg lurer på om man skal give dem en sandkasse – men tænker også det måske er for kedeligt for dem. Desuden elsker katte sandkasser – så det bliver hurtigt min undskyld for at finde på noget andet.

Tøj kunne være en anden mulighed. Det er også bare sådan noget man bare køber til dem. De mangler noget, og så køber man det. Man vil jo helst ikke have de skal ligne nogle lasede unger.

Motion er godt
Jeg vil give dem motion tænker jeg. De skal ikke gå hen og blive flommede. Og så tænker de fleste. Jamen de kan da ikke få klikkekort til fitness. Nej da. Jeg vil såmænd købe en løbecykel til dem. Det må selvfølgelig godt være en billig puky løbecykel. For den har jeg hørt så meget godt om. Når først ungerne har sådan en cykel at tæske rundt på – så behøver jeg absolut ikke bekymre mig mere.

Bingo. Så er den julegave på plads.

Det er mig meget magt påliggende at skrive denne anbefaling af denne model løbecykel fra Dantoy. Det er det fordi min legetøjsbutik på nettet konstant bliver bestormet af forældre der er helt tossede med at købe den. Og den er også både sikker, billig og super skøn på ungerne. Detaljen med hjulene gør at det ikke larmer i hjemmet. Men nok om alt det snak. Jeg sætter her et link til hvor du kan købe Dantoy motorcykel idag.

Case Pedal Traktor populær

Posted: september 14, 2011 in Ikke kategoriseret
Tags:

Der bliver råbt om at børn bruger for meget tid foran computeren i vore dage. Men faktum er, at flere og flere forældre/børn familier søger tilbage til de gamle normer – hvor man leger med legetøj. Antallet af hits på nettet stiger måned for måned på ord som Rolly Toys, pedal traktor samt case børnetraktor.

En bølge retro vender tilbage. Ungerne vil lege med traktorer. Ja, og ikke nok med det. De vil have case børne traktorer. Nok er John Deere populær som traktor – men Case er sej.

Som forældre, kan man give barnet det mere udbytte ved at vælge en RollyToys Case traktor med Frontlæsser. Netop frontlæsseren giver barnet muligheder for at bugsere rundt med gods og flytte ting – og det er indre mindre en super sejt og sjovt.

Så spørgsmålet er hvad der skal ligge under jeres Juletræ i år?

Med venlig hilsen

Legehjulet.dk

Første gang jeg hørte ordet Digger, forstod jeg ikke helt hvad min søn mente. Ja det var noget med at grave, var jeg med på. Men da jeg så kiggede på billedet forstod jeg hvad han mente.

Digger er en gravemaskine til børn
Nå men man lærer jo hver dag. Og det gik så op for mig at digger var en gravemaskine. Nu er det jo lidt svært at se på et billede hvor stor sådan en krabat er – se selv

Rollytoys digger

Digger fra rollytoys kan købes på legehjulet.dk

Ja det er jo rent faktisk sådan, at min søn kan sidde på den. Ser man det. Så giver det jo pludselig mening. Den står til lidt over 400 kr på Legehjulet.dk – og i første omgang da jeg så billedet tænkte jeg – hmm er det ikke dyrt for en lille gravko.

Han fik Diggeren i fødselsdagsgave
Nå men, jeg bestilte så denne RollyToys digger og jeg må sige. siden da har min søn nærmest haft hård hud i bagdelen. Sagt med et smil. Han elsker den gravko som man næsten ikke kan elske noget legetøj. Hver dag runder han sandkassen, og skal lige ud og flytte et 2-3 kubikmeter sand ud på græsplænen. Hmmm lidt irriterende for mig, der skal grave det tilbage i sandkassen …men sådan er det jo. Men hvor er det dog skønt at se ham lege. Han elsker den. Og selvom han har været ganske hård ved den, så holder den faktisk utrolig godt.

Jeg kan afslutningsvis kun sige. En Digger betyder mange timers sund underholdning for dit barn.

Køb en Digger til dit barn her 

Vil du købe en billig løbecykel? Orker du ikke at besøge en fysisk butik – og kender du måske allerede mærekt på løbecyklen. Jamen så er det da lettest at købe den online.

Køb en billig løbecykel
Billige løbecykler behøver ikke at være udtryk for dårlige løbecykler. Rent faktisk er legehjulet.dk specialiseret i at sælge legetøj på hjul. Her er udvalget af løbecykler enormt. Pga den fokuserede indkøbsstrategi på løbecykler – er priserne banket helt i bund.

Danmarks billigste på Puky løbecykler
På legehjulet.dk finder du Danmarks billigste puky løbecykler. Det er her du med tryghed kan bestille din næste løbecykel som fødselsdagsgave.

Køb Billig Large Puky løbecykel
Du finder alle Puky løbecykler og Puky begynder løbecykler på 4 hjul. Men jagter du en billig large Puky løbecykel – feks som vist på billedet – så skal du klart købe den på legehjulet.dk

Puky løbecykel large med bremse

Leveringstid på Puky løbecykler fra Legehjulet?
Vi har alle modeller på lager. Derfor skal du bare bestille din løbecykel idag – så har du den indenfor få dage. Så hurtigt som post danmark kan løbe.

Hvordan betaler jeg for min løbecykel?
Her kan du betale med alle kreditkort typer. Vi anvender E-wire som betalingssystem. Det er godkendt af PBS/Teller og gør din betaling sikker.

Kan jeg gratis afhente løbecykel?
Alle er velkomne til at afhente løbecykler og spare fragten.

Lad mig komme igang med at købe Danmarks billigste Puky løbecykel
Det er denne vej du kan købe Danmarks billigste løbecykel.

 

Jeg er på udkik efter en billig løbecykel. Men jeg er lidt i tvivl om hvilken jeg skal vælge. Har søgt på nettet og lavet en del research indenfor området børnecykler.

Jeg kan se der findes 3 typer materialer man laver løbecykler i.

Løbecykel i træ
Man kan vælge en løbecykel i træ. Den laves selsagt af et materiale som er forgængeligt og appelerer til folk med en grøn profil. Hmm ved ikke om det er helt mig. Jeg ved bare at knægten gerne vil finde en billig træ løbecykel.
På nette finder jeg hurtigt frem til en internetbutik med et hav af løbecykler i træ. Den hedder legehjulet.dk

Her koster den billigste træ løbecykel kun 349 kr. Så skal jeg regne med lidt fragt oveni. Med mindre jeg køber for mere end 995.

Løbecykel i aluminium til børn
Jeg kan også vælge at ofre lidt flere penge og købe en løbecykel i aluminium. Den holder helt klart bedre. Den er fortsat billig men fås i mange prislejer.
På legehjulet kigger jeg på en Hudora som kun koster 399 kr + fragt.

Løbecykel i plast
så findes der derudover en løbecykel i plast. Men det holder jeg mig fra.

Jeg dykker ned i kategorien løbecykler i aluminium. Her dinder jeg flere
kendte mærker. Puky, Mamameme, Winther mfl.

Puky løbecyklen har solide hjul og udmærker sig med en lav indgangshøjde. Det er smart for de helt små unger – som har svært ved at svinge benet op over sadel.

Tænder også ektremt meget på en Ybike som også kan købes på legehjulet.dk
Den er bundsolid og udstråler POTENS 🙂

Nåmen nu er jeg jo en utålmodig sjæl – og det er du sikkert også der læser.
Vil du vide jeg købte til min søn?

Ja selvfølgelig vil du vide hvilen løbecykel jeg valgte.

Følg min anvisning. Køb en billig alumiums løbecykel på Legehjulet. De har ydet mig en kanon service.

 

 

 

http://legehjulet.dk/9-billige-lobecykel

Er du cafeejer, hoteldirektør eller søger du et job som dette? Ihvertfald får du nu til opgave at skulle gøre noget radikalt anderledes for at øge omsætningen. Du tænker – jeg må indrette restauranten, hotellet eller cafeen anderledes med nye møbler og inventar.

Spørgsmål 1: Hvor finder man møbler til indretning af cafe?

Spørgsmål 2: Hvor finder jeg stole af god kvalitet til gode priser?

Jobsamtale og job coaching

Posted: august 16, 2008 in jobsamtale, Ledige job

Du er måske på jagt efter et job, eller skal til jobsamtale. Lidt usikker, og ønsker større klarhed over dine egne kompetencer og stærke sider. Du kan overveje en kort job coaching.

Når du mentalt skal lade op til en jobsamtale, er det vigtigt du forsøger at sænke dine forventninger. Netop derfor, foregår de bedste jobsamtaler hvor man i forvejen har et godt job – men bare er nysgerrig om man mon kan få noget bedre.
Så rådet er banalt men enormt effektiv, spil cool, og forestil dig at der findes et utal af andre jobs du kan få – men du her bare lytter hvad arbejdsgiver kan tilbyde dig. Så virker du nemlig ikke overivrig, hvilken tiltaler arbejdsgiver.

Et nyt initiativ har gjort at man nu på en let måde kan finde ledige job, ved at kigge på dette site. Ofte kan man jo ikke helt huske hvor man skal lede, og hvad de enkelte jobbaser hedder. Måske er man på jagt efter et elevjob men kan ikke helt huske hvor. Kig her efter ledige job, strukturen hjælper dig igang med at finde dit kommende arbejde. Held og lykke.

Når du kommer til selve jobsamtale, er det vigtigt du er så godt forberedt at du kan stille de kritiske spørgsmål. Der er formentlig passager i jobannoncen som du til din jobsamtale har lyst til at tale omkring. Det kunne være hvor stor del af din tid du skal bruge hver af opgaverne? Det kunne være bonus ordningen? Men sidst men ikke mindst selve arbejdsklimaet? Forbered dig godt, og print selve jobannoncen ud og overstreg med en gul overstregningstusch de punkter du gerne vil have uddybet. Jobsamtalen er jo lige så meget til for din skyld, så du kan fornemme om denne virksomhed er et sted du ønsker at arbejde 8 timer pr dag ?  Held og lykke

Du skal forbedrede dig på, at noget at det du helt sikkert bliver spurgt om til din jobsamtale er hvad du bedst kan lide ved jobbet du har søgt. Netop derfor skal du altid huske at gemme jobannoncen til du skal til jobsamtale. Mange gange har man tendens til at glemme dette, og det er bestemt ikke smart. Specielt ikke, hvis man søger flere jobs samtidigt.

For at komme til jobsamtale

Posted: oktober 22, 2006 in Ikke kategoriseret

Før du kommer til jobsamtale er du nød til at finde et job. Her skal du overveje hvad det er du ønsker? Vil du køre videre i den branche du arbejder i idag ? Eller vil du foretage et brancheskift. Det kan have både fordele og ulemper. Et brancheskift kan betyde at du ikke bliver “låst fast” i en branche hvor der måske kun er få arbejdsgivere du kan søge job hos.

Du skal have lagt en strategi for hvilken løn du ønsker at få. Husk når du beregner din nuværende løn er det værdien af ALT du har. Løn, pension, fri tlf, internet, avis, frokost, fri bil osv.
Din strategi kunne være, at du ønsker 2000 kr mere pr måned end dit nuværende job. Men det kunne ligesåvel være at du ønsker fri bil. Du bestemmer. Men læg din strategi inden du kommer til jobsamtalen. For når du sidder til jobsamtale tænker du ikke helt så klart mere, og kan bestemt ikke nytænke hvad du kunne tænke dig. Det skal være klarlagt inden du kommer hertil.

Efter din vellykkede jobsamtale, er det relevant at du spørger intervieweren hvordan han/hun syntes du klarede det. Ofte kan du her få oplysninger om det er gået godt eller skidt. Tilmeld kan du præge dem ved at redde nogle af de områder du måske ikke fik belyst så godt. Det viser også at du tager initiativ og virker proaktiv for at få jobbet.

Dit næste karriereskridt skal ske mens du er på toppen. Mår begynder typisk at få nye drømme i hovedet. Måske burde jeg. Så er det altså bare om at komme igang. Det er nu du skal kigge hvad der findes. Det er mens du er på toppen i dit job, at du skal søge nyt. Hvis du først er kørt ned, på sidespor eller blevet fyret – så er det svært at tage sig sammen til at søge nyt job.

Der altså bare en række uskrevne regler for hvad man gør og ikke gør til en jobsamtale.

Ja dette spørgsmål vil du helt sikkert blive stillet, hvis du har et CV der viser at du typisk er under 2 år i hvert job. Her er det bydende nødvendigt at du har et troværdigt svar. Arbejdsgiver ønsker ikke at høre – tjaaa nok ca 2 år. Nej anvend standard svaret: Med de udfordringer jeg kan se dette job tilbyder mig, samt de fremtidsplaner jeg håber på at kunne få i virksomheden ser jeg muligheden for at kunne blive her i rigtig mange år.

Lav et lille skuespil, hvis du er nærvøs for jobsamtalen. Få hjælp af dine venner. Afprøv situationen. Vennen stiller dig nogle spørgsmål, og du svarer som om du var til selve samtalen. Gør det så virkeligt som muligt. Lad vennen forbedrede nogle spørgsmål du ikke har kendskab til. Husk øvelse gør mester.

Du skal gerne have forberedt et svar på, hvad du ser af muligheder i jobbet. Det elsker virksomhederne at du kan svare på. Det viser du er visionær. Et eksempel kunne være:
Søger du et job som sælger, kan du svare at du ser dig selv som salgschef om 3 år. Som receptionist kan du svare, at du ser dette job som muligheden for at “komme indenfor” i virksomheden, og at du om 3 år vil arbejde i økonomi.

Vi er som de første i gang med en banebrydende undersøgelse.Vi vil gerne undersøge hvad du/man som potentiel jobsøgende fokuserer på og kigger efter, når man læser jobannoncer. Derfor håber vi du vil bruge de næste 42 sek. til at besvare undersøgelsen som består af 10 spørgsmål.

• Den kræver ikke indtastning af navn m.m.
• Du skal blot afkrydse en værdi mellem 1-6.

Deltag

Du bliver med garanti konfronteret med hvad du mest og mindst kan lide ved jobbet. Hvilket kun er naturligt at spørge om som interviewer. Husk nu at det du ikke kan lide ved jobbet må kun være småting i forhold til hvad du godt kan lide.

Du er nød til at vide hvorfor du er den rette til jobbet. Forestil dig, firmaet henter 5 ind til jobsamtale. Så skal du diffentiere dig. Er det noget du er specielt god til, som er til gavn for dette job? Tænk kreativt.

Husk at forbered en masse spørgsmål til jobsamtalen. Det kunne feks være:

  • Hvad er lønnen
  • Hvor ser i mig om 3 år
  • Hvad tilbyder i af frynsegoder
  • Hvor mange er der i min afdeling

Men udover dette, er der en masse ting du skal have styr på. Start, med at finde et emne.

Under selve jobsamtalen skal du huske at kigge dem du taler med i øjnene. Det giver et godt signal at du tør fastholde blikket. Men det understreger også hvad du siger. Personligt har jeg det med at kigge ned i bordet når jeg skal huske noget, men straks herefter kigger jeg personen jeg taler med, direkte ind i øjnene.

Du skal altid huske af køre afsted i god tid, når du skal til jobsamtale. Du kan være sikker på at der er masser af biler på vejene, eller forsinkelser med togene eller busser der stopper – lige når du skal til jobsamtale.

Mød altid op i god tid når du skal til jobsamtale. Det skal planlægges så du kan være i virksomheden minimum 15 min. før selve jobsamtalen. Det er kostbar tid du kan bruge på at bliver fortrolig med omgivelserne og få pulsen ned.

Husk: Det sikrer også at du bedre fokuserer på spørgsmål til jobsamtalen.

Det er en god ide, at du medbringer referencer og anbefalinger til din jobsamtale. Ligeledes hvis du har telefonnumre på nogle personer som den personaleansvarlige kan ringe til, for at høre hvem du er som person. Det kan være din tidligere chef, en kollega osv.
Jeg bruger altid en kollega og min gamle chef. Og det gør

Husk nu, at læse din jobansøgning og cv igennem en masse gange inden du går til jobsamtale. Det er vigtigt at der er konsistens mellem det du har skrevet og det du siger. Specielt i dit cv er det vigtigt at du kan huske alle de årstal der er centrale. Feks hvornår blev du færdiguddannet? Hvor længe var du ansat i det firma ? Hvorfor skiftede du job ? osv. Det er områder, som der altid kan bringe dig ud af kurs, så jo bedre du er forberedt jo bedre går samtalen.

Når man er lidt nervøs til en jobsamtale får man tit svedige hænder. Det kan næsten ikke undgåes. Men husk på, det er højre hånd du trykker den personaleansvarlige med. Derfor skal du ikke bære din taske i højre hånd – så bliver den bare endnu mere varm og svedig. Hvis du mærker at du ikke sveder så meget når du trykker interviewer i hånden, så stiger din selvtillid – så lyt til dette råd.

Når du har været til jobsamtale, så spørg på vej ud intervieweren hvordan du klarede det? Du kan også spørge hvordan du klarede det i forhold til de andre der har været til jobsamtale. Han/hun kan så vælge at undlade at svare – men det tvinger dem til at give dig feedback som du kan bruge fremover.

Mange virksomheden vælger at anvende rekrutteringsbureau når de skal ansætte medarbejdere. Når du går til jobsamtale hos et rekrutteringsbureau skal du være forberedt på at du ofte skal have flere interviews end hvis du havde søgt et job direkte hos virksomheden. Først skal du gennem først samtale og anden samtale. Så skal du møde virksomheden. Det kan let bliver til disse 3 samtaler.

I øjeblikket er det populært at gå til lønforhandling. Netop fordi arbejdsarbejdet er så presset. Der er flaskehalsproblemer. Virksomhederne vil gøre alt for at holde på deres ansatte.

Derfor, når du skal til lønforhandling – så er mit råd at du anskuer dette som en jobsamtale. Du skal vide:

  • Hvorfor er jeg den rette for virksomheden
  • Hvilken værdi betyder mit arbejde for virksomheden
  • Hvor svært vil den have det med at finde en erstatning
  • Hvor længe har jeg været ansat
  • Hvad får andre

Du skal ikke nødvendigvis tage jakkesæt, skjorte og slips på (hvis du er mand). Du skal forsøge at sætte dig ind i hvilken type firma du søger job hos. Hersker der en uformel stemning – kan det være en god ide med åbentstående skjorte men eller afslappet.

Dette spørgsmål vil du også med garanti blive stillet. Her hjælper det altså ikke så meget at svare: For at få mere i løn. Nej det kan ofte være smartere at sige: For jeg ser nye udfordringer i dette job, eller min gamle arbejde følte jeg ikke kunne udvikle mig mere.
Jeg havde så en anden forklaring. Jeg søgte nemlig job fordi vi flyttede til Jylland.

Husk: Det at du søger nyt job, kan hænge tæt sammen med at du er den rette til netop dette job.

Du skal have en svar på rede hånd, når de spørger dig til din jobsamtale. Hvorfor bør vi egentlig ansætte dig ? Hvorfor er du den rette for vores virksomhed ?

Det er sikkert noget du allerede har skrevet i din jobansøgning. Men derfor skal du have svaret parat – så du hurtigt kan svare når du bliver stillet dette spørgsmål.

Du kan næsten være sikker på du til jobsamtalen bliver mødt af en personlighedtest eller en “omtanketest”. Derfor kan du med fordel inden din jobsamtale, købe en bog om logisk tænkning med opgaver. Det hjalp ihvertfald mig. Er du dreng har du sikkert være til session og har mødt disse test. Men bare du at du kender de gængse opgaver, gør at du slapper mere at til selve testen.

Du skal være 100% inde i hvad firmaet sælger af produktet, det er enormt vigtigt. Ofte vil dette nemlig blive en tale emne under din jobsamtale. Du skal kunne sætte sig ind i hvilket behov virksomheden dækker for deres kunder. Er du sælger, ja så giver det jo sig selv. Men er du receptionist er det lige så vigtigt – for det har indflydelse på hvem der ringer til virksomheden.

Husk: I denne relation er det vigtigt at du sætter dig ind i hvorfor du er den rette for virksomheden.

Når du skal til jobsamtale er det vigtigt du har fundet et emne som du ved interessere virksomheden. Jeg var feks til jobsamtale hos en rådgivningsfirma, som ved en masse om kemikalier. Jeg vidste vi til jobsamtalen fik kaffe – så det blev mit emne. Jeg sagde simpelhen til dirkektøren at kaffe jo aldrig var blevet rigtig undersøgt for sin farlighed. Og det kan nok være der tændte lys i hans øjne. De næste 15 min talte han om dette emne, og jeg smed små kommentarer ind hvor det var relevant. Han følte klart jeg var deres kommende medarbejder – fordi jeg kunne tale med om et emne som de gik meget op i :-).

Husk: Skal du finde et emne, så kig blandt firmaets produkter !

Det værste ved at søge et job er nok at modtage et afslag et par dage efter en jobsamtale, man egentlig selv syntes gik godt.

Men behandler du afslaget positivt, kan du øge dine chancer for at få succes næste gang. Du skal ganske enkelt forsøge at finde ud af, hvad der gik galt og så undgå at begå samme fejl næste gang.

Nogle arbejdsgivere begrunder deres afslag, mens andre beder dig kontakte dem, hvis du ønsker en forklaring.

Men du skal i de fleste tilfælde selv være aktiv og enten skrive eller ringe til virksomheden. En god metode er at bede intervieweren give dig points i forskellige relevante kategorier. Dermed undgås den forlegenhed, som en interviewer kan føle, hvis vedkommende bliver bedt om at kommentere dit udseende eller din optræden.

Bed intervieweren om at give points for din præstation, f.eks. i følgende kategorier. Prøv at opstille ekstra kategorier, der passer til det job, du har søgt.

  • Udseende – påklædning, optræden, soignering, punktlighed
  • Verbal kommunikation – præsentation af ideer, ordforråd, præsentation
  • Definition af mål – realisme, selvtillid
  • Kvalifikationer – teoretisk uddannelse, arbejdserfaring
  • Lederevner – ansvar, beslutsomhed
  • Problemløsning – tænker hurtigt, reaktion på udspørgen
  • Personlighed – passer til stilling, interesser, oprigtighed
  • Generel præstation – stillede spørgsmål, undersøgelser af arbejdsgiveren

Om denne blog

Posted: august 21, 2006 in om denne blog

Hvorfor denne webblog?

Med over 10 års erfaring indenfor rekruttering, er der en masse tips der kan gives videre til de jobsøgende. Det er således hvad denne blog omhandler. Simpelthen hvordan du bliver bedre rustet til at gå til jobsamtale så du efterfølgende får jobbet. Hverken mere eller mindre.