fbpx

Forelæsninger på svenske baner om temaet hestevelfærd

Hästsportens Folkhögskola og Svensk Galopp er i maj, august og september værter for en række forelæsninger med hestevelfærd som tema. Forelæsningerne tager plads i på Jägersro, Bro Park og i Göteborg, men kan også følges online.

Ayani møder Duca Di Como og co. i Pramms Memorial (L)

Sidste sæsons Triple Crown-vinder på Jägersro, Jessica Long-trænede Ayani, er på søndag tilbage på sin hjemmebane for første gang siden Hurricane-opvisningen i fjor. Denne gang gælder det hestens første møde med den ældre elite på dirt i Pramms Memorial (L).

Se anmeldelserne til Pramms-dagen

Så er der anmeldt til rammeløbene på Jägersros Pramms-dag den 19. maj. Udover hovedbegivenhederne Pramms Memorial (L) og Jägersro Sprint (L) rides også opgør som Malmö Vårhandicap og en række altid høj-interessante 3-årsløb.

Grand Cup til New York Strip

Lea Olsen-trænede New York Strip og Annika Delinders Hongkong Yob stod for en medrivende opløbskamp i søndagens hovedbegivenhed på Jydsk Væddeløbsbane, Grand Cup. Til slut fangede den tidligere St. Leger-vinder New York Strip den svenske gæst i hænderne på Kelvin Belcourt.

Buick bedst i 2000 Guineas med Godolphins Notable Speech

William Buick sad på den bedste hest i lørdagens 2000 Guineas Stakes (Gr.1) i Newmarket, alt imens den store favorit City Of Troy leverede en skuffelse af dimensioner. Buick vandt med Charlie Applebys ubesejrede Notable Speech, som slog Richard Hannons duo Rosallion og Haatem.

Tatts Guineas Breeze Up: The Factor-søn til danske FTHK Racing

På torsdagens Guineas Breeze Up Sale på Tattersalls i Newmarket, sikrede Niels Petersen sig endnu en 2-årig hingst til stalden på Øvrevoll, da agent Edgar Byrne fik hammerslaget på en brun hingst efter den dobbelte Grade-1-vinder The Factor.

Buskop indleder Breeze Up-jagten på nye stjerner

Den 9. til 11. maj afholder Arqana sit årlige Breeze Up-salg, og det bliver som sædvanligt med auktionshusets skandinaviske agent Morten Buskop på plads i Deauville. Næsten en fjerdedel af de 207 heste i kataloget er forholdstilmeldt Sveriges Derby & Oaks-serie.

Søger du kontorlokalerlagerlokalerbutikslokaler eller kontorhoteller?

Så kan du finde alt på Lokalebasen.dk

Søger du coworking i udlandet, kan du finde det på MatchOffice.com

Fuldt hus i Mowerina på lørdag

På lørdag rides årets første klassiske opgør i Skandinavien, det danske 1000 Guineas – Mowerinaløb. Der var fuldt hus ved starterklæringen mandag morgen, hvilket betyder, at 15 hopper fra Sverige, Norge og Danmark sætter hinanden stævne over de 1600 meter i Klampenborg.

Et 3-årsløb, der kan fortælle meget om den klassiske sæson

Lea Olsen og Karin Salling fik to sejre med sig hjem til Aarhus fra sæsonpremieren i Klampenborg. Lørdag har de en klar favorit i Lord Of Denmark, men han møder fem konkurrenter som alle kan få noget at sige på den klassiske scene i 2024.

Seneste indlæg fordelt på kategori

RaceTime

RaceTime: Mowerinaløbs historie

Fra arkivet: Der kan næppe herske tvivl om, at Mowerina, der blev født i Danmark i 1876, er den mest betydende hoppe for dansk fuldblod nogensinde. Derfor lægger hun stadigvæk navn til hoppernes store forårsklassiker, der internationalt kendes som Danish 1000 Guineas.

RaceTime: Champagneproppen sprang på Stutteri Stork

Havana Red er konstateret i fol med Cracksman. Og det skete samme dag, som RaceTime besøgte Stutteri Stork. Sikken timing. Og det blev fejret med champagne. De er alle vegne, Stutteri Stork. Pia og Henrik Stork. De er bedst kendt som opdrættere i Danmark, især af King David. Men siden 2022 har de nu også kastet sig over international pinhooking. De brænder for dansk galop og -galopavl, som de yder et stort bidrag til gennem deres engagerede indsats, og de blev kåret til Årets Partner 2023 på Klampenborg Galopbane.

RaceTime: Oliver – privilegeret freelance-jockey og familiefar

I 2019 vandt den danske championjockey Oliver Wilson sin første derbysejr med Queen Rouge. I fjor vandt Oliver Svenskt Derby med Ayani og året før med Hard One To Please. I år kan det blive til flere derbysejre. Den nybagte far red My Fortune i dens to storløbssejre i fjor, og My Fortune står øverst i derbyrankingen til såvel Dansk som Svenskt Derby. RaceTime har talt med Oliver om forventningerne til sæson 2024 og til fremtiden.

Annoncer

Søges: Startklar 3-årig eller ældre hest

Vi søger en 3-årig eller ældre hest, som er løbsklar. Det foretrækkes, at hesten allerede har et handicap.
Prisniveau: ca. 20.000 – 25.000 DKK.
Lejemål er også en mulighed.

Sælges: NEED TO KNOW (DEN)

Fuks hoppeåring født 23. marts 2023 v. Nordic Defence – Symbol In The Sand (Giant Sandman)

RaceTime

Scroll to Top