Find din næste feriebolig her


01. Feriebolig
02. Destination
Destination

Nulstil

03. Periode
04. Personer
Værelser
Voksne
Børn

Nulstil hele søgningen

Hvorfor bestille din feriebolig hos os?

Hos Ferieboliger.dk finder du et meget stort udvalg af ferieboliger i Danmark. Faktisk har vi samlet mere end 20.000 forskellige ferieboliger her på siden. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan få et overblik over udbuddet og de mange muligheder. Når du har valgt den feriebolig, du ønsker, bestiller du selv direkte hos udlejeren.

Ferieboliger til alle

Vi har ferieboliger - både feriehuse, ferielejligheder og sommerhuse - i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for ethvert behov og enhver smag, hvad enten du leder efter en lille hyggelig lejlighed med plads til to eller en stor og dejlig villa med egen pool og plads til hele familien.
Du kan hurtigt finde frem til de mange forskellige muligheder ved hjælp af dine egne søgekriterier: type af feriebolig, rejsetidspunkt, destination og antal personer.

Charmen ved egen feriebolig
Når du lejer din egen feriebolig, har du det lidt mere for dig selv. Du slipper for de store turisthoteller med masser af mennesker og aktiviteter, og du kan bo i hyggelige områder, hvor der er flere lokale end turister. Med egen feriebolig har du friheden til helt selv at planlægge din ferie. Du kan vælge at køre selv eller benytte dig af de mange tilbud på billige flybilletter. Så er du hurtigt fremme ved din slutdestination, måske i en lejet bil.

Lav pris, nem booking og god kundeservice
Hos Ferieboliger.dk garanterer vi, at du altid får den laveste pris på den feriebolig, du søger. Det er let og hurtigt at booke din feriebolig hos os: Indtast din søgning, vælg blandt alle mulighederne, bestil dit sommerhus eller feriebolig - og glæd dig til ferien. Har du brug for hjælp til søgningen, eller har du spørgsmål, efter du har bestilt, er du meget velkommen til at henvende dig til vores kundeservice. Vi er her døgnet rundt.



Prisgaranti

Find vores garanteret laveste pris på ferieboliger i hele landet

Nem booking

Søg, vælg og gem - den hurtigste vej til booking af din rejse

Kundeservice

Få hjælp til din booking - hurtig svar via vores kontaktformular

Lastminute tilbud

Feriehus | Danmark
08-06-2024 → 15-06-2024
4350 kr. / spar 19%
book nu
Feriehus | Danmark
08-06-2024 → 15-06-2024
2884 kr. / spar 18%
book nu
Feriehus | Danmark
08-06-2024 → 15-06-2024
2969 kr. / spar 18%
book nu
Feriehus | Danmark
08-06-2024 → 15-06-2024
5781 kr. / spar 16%
book nu
Feriehus | Danmark
08-06-2024 → 15-06-2024
2901 kr. / spar 18%
book nu
Feriehus | Danmark
08-06-2024 → 15-06-2024
2912 kr. / spar 18%
book nu
Feriehus | Danmark
08-06-2024 → 15-06-2024
5385 kr. / spar 48%
book nu
Feriehus | Danmark
08-06-2024 → 15-06-2024
3202 kr. / spar 18%
book nu

Populære feriehuse

<p>En hund på ca. 10kg/50cm høj er tilladt.</p> <p>Det her er et rigtigt hyggeligt og moderne rækkehus. Huset er indrettet med funktionalitet for øje, hvilket gør, at der er plads til afslapning og hygge for alle under ferien.</p> <p>Huset er fordelt på 2 plan, og det er på stueplan, at husets mange samlingspunkter er at finde. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med fokus på afslapning og samvær. Her kan ferien med fordel nydes med et spil brætspil, tv-hygge eller afslapning med en god bog. <br />Køkkenet, som befinder sig mod sydvest, ligger i åben forbindelse med spisestuen, som har direkte udgang til den store og flotte terrasse, hvor den udendørs jacuzzi står klar til en boblende oplevelse under åben himmel. <br />Ud over ovenstående faciliteter så ligger husets brygges samt et fint badeværelse også på stueplan. <br />På 1. salen ligger husets 3 soveværelser. De er alle udstyret med komfortable senge og god skabsplads. Ydermere ligger der også 2 flotte badeværelser med både toilet og bruser på 1. salen.<br />Dette moderne rækkehus ligger helt fantastisk placeret i forhold til Blåvand Hovedgade, hvor det pulserende byliv findes. Her findes butikker med alt lige fra mode, boliginteriør og souvenirers til specialbutikker med lækre lokale råvarer. Det er også langs Blåvand Hovedgade, at byens mange gode restauranter og cafeer ligger placeret.</p> <p>Er det ikke shopping, der har interesse i ferien, så ligger dette sommerhus også i gåafstand til smukke Hvidbjerg Strand. Her kan ferien let kvikkes lidt op med en frisk dukkert i det store Vesterhav. En yderst anbefalelsesværdig oplevelse.</p> <p><em>Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.</em></p>
20 brugere har dette hus i deres favoritliste.
Ferienhaus Ho6 personer
<p>Dette sommerhus emmer af charme. Både udendørs og indendørs er hyggen og den afslappede stemning tilstede. Den ugenerede naturgrund er tæt afskærmet med fyrtræer, som roligt svajer i vinden og bidrager til fuldstændigt privatliv både foran og bag sommerhuset i haven. Terrassen er velholdt og byder på fine havemøbler placeret i en lille krog med læ. Total afslapning med en god bog og fuglefløjt som baggrunds lyd er tæt på at være en sikker vinder her, i hvert fald hvis vejret tillader det.</p> <p>Indenfor er sommerhuset mindst lige så charmerende. Huset er velholdt og fremstår yderst indbydende for den lille familie eller parret, som ønsker en ferie i ro og mag. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, som både tilbyder en skøn spisebordsafdeling med træ på væggene, en opholdsstue med brændeovn samt en hyggelig og lys udestue. Udestuen er det perfekte sted at servere eftermiddagskaffen alt i mens udsigten til haven nydes. Ud fra husets entré er der adgang til et multirum, hvor der både er vaskemaskine og tørretumbler. Sommerhuset har to soveværelser, et stort dobbeltværelse og et med en sovesofa.<br />Huset er bestemt et godt valg, især for det naturglade folk.</p> <p>Beliggenheden i Ho er fin, og en cykeltur til bl.a. Skallingen eller Tirpitz Museet er anbefalelsesværdig.</p> <p><em>Sommerhuset er ikke røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.</em></p>
20 brugere har dette hus i deres favoritliste.
<p>Med mindre end 400 meter til nærmeste indkøbsmulighed ligger dette sommerhus helt perfekt i forhold til Blåvand by.</p> <p>Huset er bygget i år 2015 og fremstår derfor meget flot. På stueplan ligger der to dejlige soveværelser, som begge har gode senge og fin skabsplads. I badeværelset på samme etage er der både bruser, spa og toilet. I det kombinerede køkken-alrum og stue er der rigeligt med plads til hele familien. Et hyggeligt spisebordssæt danner den perfekte ramme for feriens mange måltider, samt køkkenet er funktionelt og veludstyret. Stuen er ligeledes indrettet med en stor blød sofa, som indbyder til samvær, TV-hygge og afslapning. <br />På sommerhusets første sal findes et moderne og rummeligt aktivitetsrum. Her er både pool-bord, bordfodbold, samt en hyggekrog med spillekonsol. Der er ingen tvivl om, at hvis det er konkurrencegenet eller en igangværende familieudfordring, der præger ferien, så er dette rum et oplagt sted at udfolde sig og få sagen afgjort. Husets sidste to soveværelser samt badeværelse ligger også på første salen. Ud fra aktivitetsrummet har en fin og stor balkon sin placering. Her kan aftensolen nydes i selskab med en kølig forfriskning. </p> <p>Udendørs har huset et skønt terrasseområde samt en stor have, hvor hele familien frit kan boltre sig med diverse havespil eller solbadning.<br />I slutningen af 2018 blev udemiljøet opgraderet med en udendørs jacuzzi og en sauna. Dette betyder, at ferien kan nydes med en boblende og varm fornemmelse omkring kroppen helt ud til sent på aftenen i stjerneskær. Rundt om huset vil en beplantet vold sikre, at ferien bliver helt ugeneret. </p> <p><em>Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.</em></p>
18 brugere har dette hus i deres favoritliste.

Vi anbefaler





  • Gul & gratis
  • Gul & gratis
  • Gul & gratis