Find jobbet som højtuddannet

Søg blandt 21.221 ledige stillinger

... eller vis flere søgemuligheder

Studentermedhjælper til marketing i Mejeriforeningen

Fik du også skolemælk som barn? Har du lyst til at arbejde med marketing og kommunikation via digitale kanaler? Har du efter et par års studier brug for at få sat praksis på din teoretiske viden? Og har du lyst til at få et stort ansvar og selvstændige opgaver?

Formidlingspraktikant til Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening søger en praktikant til vores Organisationsafdeling, som arbejder med projekter og frivillige målrettet børn og unge. Vi leder efter dig, der brænder for at formidle naturoplevelser og – begejstring på mange forskellige arenaer og platforme.

Kommunikationskonsulent med interesse for politik til Danske Professionshøjskoler

Har du en skarp pen, blik for politisk kommunikation og kan du begå dig på sociale medier? Er du politisk interesseret, og kan du koble kommunikation med interessevaretagelse? Så er det måske dig, der skal hjælpe os med at løfte vores kommunikation om uddannelse af bl.a. fremtidens sygeplejersker, pædagoger og finansøkonomer.

Bliv student i Fødevarestyrelsens kommunikationsteam

Vil du arbejde med strategisk kommunikation og sociale medier i Fødevarestyrelsen? Og har du lyst til at til at kommunikere om alt fra glade smileyer til hvordan man undgår kemi i fødevarer – i et sprog som alle kan forstå?

Selvstændig analytiker og projektansvarlig med indgående kendskab til etik, bioteknologi og sundhedsetik søges til Det Etiske Råds sekretariat

Er du drevet af en passion for etik, bioteknologi og sundhedsetik? Ønsker du at bidrage til den samfundsmæssige debat om teknologier og dilemmaer med stor samfundsmæssig opmærksomhed? Så er du måske den person, vi søger til vores team.

Analytiker til Protector Forsikring

Vil du arbejde med udvikling af prismodeller og lønsomhedsstyring i forsikringsbranchen? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team med store ambitioner.

Studentermedhjælper med interesse for GDPR

Vil du være med til at sikre, at GapSolutions A/S er i front, når det gælder efterlevelse af reglerne på databeskyttelsesområdet? Har du lyst til at gøre GDPR praksisnært for vores kunder? Vi tilbyder et stærkt studiejob, hvor arbejdstiden er fastsat til ca. 10-15 timer om ugen.

Content & marketing praktikant hos pladeselskabet SUNDAY

Er du klar til at arbejde på den globale musikscene med artister, der er tre gange større end nogle af Danmarks største navne? Elsker du at lave engagerende content? Og har du lyst til at lære mere om marketing i musikbranchen? Så er det måske dig, der skal være vores nye content- og marketingpraktikant.

Ankestyrelsen København søger jurister til tilsynsområdet

Vil du være med til at kridte den juridiske bane op for kommuner og regioner? Vores to tilsynskontorer varetager Ankestyrelsens tilsynsopgaver over for kommuner og regioner. Har du bestået din bachelor, men ikke din kandidat endnu, kan du blive ansat som bachelor på deltid, indtil du har bestået din kandidat.

Praktikanter til udviklingsprojekter, innovation, IT/Tech, analyse, events og kommunikation hos gadeidræts-NGO

Kunne du tænke dig at være en del af en NGO, der bruger gadeidræt til at gøre en forskel for børn og unge? Som praktikant hos GAME får du virkeligheden i hænderne og masser af muligheder for at udfordre dig selv og udvide dine kompetencer!

Ankestyrelsen i Aalborg og København søger jurister til børneområdet

Kunne du tænke dig en arbejdsdag, hvor du træffer afgørelser om vigtige problemstillinger og er med til at lægge den juridiske retning for landets kommuner, Børn- og Ungeudvalg og Ungdomskriminalitetsnævnet? Har du bestået din bachelor, men ikke din kandidat endnu, kan du blive ansat som bachelor på deltid, indtil du har bestået din kandidat.

Ringsted Kommune søger praktikant til klima, natur og miljø

Studerer du fx cand.scient., ingeniør, cand.techn.soc, jordbrugsteknolog eller en anden akademisk eller mellemlang uddannelse, og har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i forhold til konkrete og spændende udviklingsprojekter? Så leder Ringsted Kommune efter dig.

MG-V søger ledere til vikariater indenfor specialområdet i København

Har du ledererfaring og en sundhedsfaglig, socialfaglig eller pædagogisk baggrund, så kan vi tilbyde dig spændende vikariater nu indenfor det specialiserede socialområde i København.

Sekretariatsleder søges til Station – et hus for unge, der vil skabe positiv forandring i samfundet

Har du lyst til at blive en del af en bevægelse, der placerer unge i førersædet for innovation og positive samfundsforandringer? Så har du nu muligheden, da vi søger en passioneret sekretariatsleder til Station, der er et tværfagligt og socialt mødested og læringsmiljø, der fremmer innovation, samskabelse og unge-engagement.

Ringsted Kommune søger praktikant til byplanlægning

Studerer du byplanlægning, landskabsarkitektur, urban design eller lignende, og har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i forhold til konkrete og spændende udviklingsprojekter? Så leder Ringsted Kommune efter dig.

Studentermedhjælpere til Politiker for en dag

Folketingets Administration søger studentermedhjælpere til Folketingets interaktive rollespil for grundskolens 8.-9. klasser: Politiker for en dag. Du skal være studerende med interesse for demokrati, samfundsforhold og kendskab til læring eller undervisning. Du har et stort engagement og en grundlæggende forståelse af målgruppen.

Ankestyrelsen i Aalborg og København søger jurister til social- og beskæftigelsesområdet

Kunne du tænke dig en arbejdsdag, hvor du træffer afgørelser i sager om fx sygedagpenge og lægger den juridiske retning for alle landets kommuner? Har du bestået din bachelor, men ikke din kandidat endnu, kan du blive ansat som bachelor på deltid, indtil du har bestået din kandidat.

Studentermedhjælper til administration og kommunikation

Vil du være en del af en engageret organisation, der sætter fokus på klinisk forskning i Danmark? Trial Nation søger en engageret studentermedhjælper, der kan kombinere sine kompetencer inden for kommunikation og administration til at støtte vores dynamiske team.

Ankestyrelsen i Aalborg og København søger jurister til arbejdsskadeområdet

I arbejdsskadekontorerne behandler vi sager inden for arbejdsskadesikringsloven. En del af sagerne indbringes for retten, når parterne stævner os, og du kan få mulighed for at møde i retten og føre sagen. Har du bestået din bachelor, men ikke din kandidat endnu, kan du blive ansat som bachelor på deltid, indtil du har bestået din kandidat.

MG-V søger pædagogiske vikarer til opgaver i Aalborg området

Vi har omgående brug for pædagogiske vikarer, som ønsker vagter på bosteder med forskellige målgrupper fra demente, multiple handicappede, udviklingshæmmede, autismespektrum forstyrrelser samt psykiatriske problemstillinger, og derfor har vi i særdeleshed brug for DIG som vikar.



Tips til jobsamtalen

Kom du igennem nåleøjet, og er du blevet inviteret til jobsamtale? Kom forberedt! Få hjælp under samtalen, tilhørende tests samt efterfølgendeg kontraktforhandlinger.

Råd til jobsamtalen og kontrakt

Hvad er Akademikernes Jobbank?

Jobbank.dk er jobportalen for højtuddannede. Her finder du akademikerjob til erfarne kandidater men også stillinger for Young Professionals. Få gode råd til din jobsamtale, CV og ansøgning


Står I selv med et rekrutteringsbehov?

Vi hjælper vores kunder med at rekruttere specialister og andre højtuddannede som fx ingeniører, jurister, økonomer, softwareudviklere, kommunikation, marketing, HR, cand.merc/cand.scient/cand.mag'er. Ring på telefon 38 38 10 10 eller book tid til en uforpligtende snak. Se evt. mere om vores ydelser her.